Închide meniul

Dan Petrescu, mulţumit după egalul lui Kayserispor: "Nu am meritat nimic şi am luat un punct". Echipa sa a avut un om în plus timp de o oră

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 februarie 2021, 14:37

Dan Petrescu, mulţumit după egalul lui Kayserispor: "Nu am meritat nimic şi am luat un punct". Echipa sa a avut un om în plus timp de o oră

Abaca Press via Hepta

Dan Petrescu, mulţumit cu egalul dintre Kayserispor şi Erzurumspor

Dan Petrescu şi-a certat jucătorii după remiza cu Erzurumspor. El spune că echipa sa a avut noroc să câştige un punct, deşi a avut un jucător în plus timp de o oră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu: "Trebuie să fim fericiţi cu acest punct"

"A fost un meci pe viață și pe moarte pentru cele două echipe, o luptă între două echipe aflate jos în clasament. Nu cred că am jucat bine. Erzurum a jucat foarte bine astăzi, chiar şi în zece oameni. 

Trebuie să fim fericiţi cu acest punct. Meciul trecut cu Alanya am meritat trei puncte şi am luat unul singur. Acum, poate că nu am meritat nimic şi am luat un punct", a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă. 

Kayserispor, pe locul 17 în Super Lig

Condusă încă din minutul 28, echipa "Bursucului" a egalat în minutul 73, după golul marcat de Parlak. Denis Alibec, Silviu Lung şi Cristi Săpunaru nu au evoluat pentru oaspeţi, primii doi fiind accidentaţi, iar al treilea fiind suspendat.

Reclamă

După acest rezultat, formaţia lui Petrescu rămâne pe locul 17, cu 24 de puncte, la egalitate cu Konyaspor şi Istanbul Başakşehir, de pe locurile 15-16, şi la trei puncte de Erzurumspor, de pe locul 18, primul care duce spre liga secundă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și