Închide meniul

"Mă bucur că a ajuns la noi!". Ce i-a transmis Toni Petrea lui Denis Haruţ şi când ar putea debuta noul transfer al lui FCSB

Antena Sport Publicat: 6 februarie 2021, 11:56

Reclamă
"Mă bucur că a ajuns la noi!". Ce i-a transmis Toni Petrea lui Denis Haruţ şi când ar putea debuta noul transfer al lui FCSB

Instagram FCSB

Denis Haruţ, prezentat oficial de FCSB

FCSB o va înfrunta mâine pe Clinceni, într-un meci din etapa a 22-a a campionatului. Denis Haruţ şi-ar putea face debutul la gazde. Gigi Becali a spus că le-a cerut celor de la Botoşani să nu îl folosească etapa trecută tocmai din acest motiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea, despre Denis Haruţ: "Nu ar fi o problemă să se adapteze și să intre în echipă"

Toni Petrea a lăudat achiziţia fundaşului din naţionala de tineret, care poate juca atât în centru, cât şi în banda dreaptă.

"Mă bucur că a ajuns până la urmă la noi și s-a perfectat acest transfer. El are avantajul că a avut continuitate în pregătire și meciuri, așa că nu ar fi o problemă să se adapteze și să intre în echipă. Vom vedea dacă de mâine sau de la meciurile următoare. E pus la punct cu pregătirea și poate fi un avantaj pentru el”, i-a transmis Petrea lui Denis Haruţ.

Haruţ speră să devină campion, după ce a trecut de la Botoşani la FCSB.

”Sunt foarte fericit că s-a făcut acest transfer, până la urmă. Este un pas foarte mare în cariera mea și sunt onorat că am ajuns la un club atât de mare. Sper să ajut echipa în lupta pentru obiectivele trasate și îmi doresc foarte mult să mă bucur, alături de noii mei colegi, de titlul de campion la vară", a declarat Haruţ, după ce a fost prezentat oficial.

Reclamă

Toni Petrea, mesaj pentru Adi Popa, din cauza căruia FCSB putea fi depunctată

Toni Petrea s-a referit şi la duelul cu patru foşti jucători ai lui FCSB: Rusescu, Gardoş, Popa şi Cristi Tănase. Pentru Adi Popa, va fi primul duel cu FCSB după ce s-a judecat cu Gigi Becali şi a primit 50.000 de euro.

"Nu cred că au ce să demonstreze. Sunt jucători valoroşi şi au arătat că sunt profesionişti, îşi fac treaba foarte bine acolo unde activează. Mă bucur când voi revedea foşti elevi. (…) Avem de partea noastră tinereţea şi entuziasmul, faptul că suntem pe primul lucru şi trebuie să rămânem acolo", a mai spus Toni Petrea.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia Vezi toate știrile
Citește și