Închide meniul

"Mă bucur că a ajuns la noi!". Ce i-a transmis Toni Petrea lui Denis Haruţ şi când ar putea debuta noul transfer al lui FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 februarie 2021, 11:56

"Mă bucur că a ajuns la noi!". Ce i-a transmis Toni Petrea lui Denis Haruţ şi când ar putea debuta noul transfer al lui FCSB

Instagram FCSB

Denis Haruţ, prezentat oficial de FCSB

FCSB o va înfrunta mâine pe Clinceni, într-un meci din etapa a 22-a a campionatului. Denis Haruţ şi-ar putea face debutul la gazde. Gigi Becali a spus că le-a cerut celor de la Botoşani să nu îl folosească etapa trecută tocmai din acest motiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea, despre Denis Haruţ: "Nu ar fi o problemă să se adapteze și să intre în echipă"

Toni Petrea a lăudat achiziţia fundaşului din naţionala de tineret, care poate juca atât în centru, cât şi în banda dreaptă.

"Mă bucur că a ajuns până la urmă la noi și s-a perfectat acest transfer. El are avantajul că a avut continuitate în pregătire și meciuri, așa că nu ar fi o problemă să se adapteze și să intre în echipă. Vom vedea dacă de mâine sau de la meciurile următoare. E pus la punct cu pregătirea și poate fi un avantaj pentru el”, i-a transmis Petrea lui Denis Haruţ.

Haruţ speră să devină campion, după ce a trecut de la Botoşani la FCSB.

”Sunt foarte fericit că s-a făcut acest transfer, până la urmă. Este un pas foarte mare în cariera mea și sunt onorat că am ajuns la un club atât de mare. Sper să ajut echipa în lupta pentru obiectivele trasate și îmi doresc foarte mult să mă bucur, alături de noii mei colegi, de titlul de campion la vară", a declarat Haruţ, după ce a fost prezentat oficial.

Reclamă

Toni Petrea, mesaj pentru Adi Popa, din cauza căruia FCSB putea fi depunctată

Toni Petrea s-a referit şi la duelul cu patru foşti jucători ai lui FCSB: Rusescu, Gardoş, Popa şi Cristi Tănase. Pentru Adi Popa, va fi primul duel cu FCSB după ce s-a judecat cu Gigi Becali şi a primit 50.000 de euro.

"Nu cred că au ce să demonstreze. Sunt jucători valoroşi şi au arătat că sunt profesionişti, îşi fac treaba foarte bine acolo unde activează. Mă bucur când voi revedea foşti elevi. (…) Avem de partea noastră tinereţea şi entuziasmul, faptul că suntem pe primul lucru şi trebuie să rămânem acolo", a mai spus Toni Petrea.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori Vezi toate știrile
Citește și