Închide meniul

Noul pariu al lui Gigi Becali! "Nimeni nu a mai vândut un portar din Liga 1 cu atâţia bani!". Care este preţul lui Andrei Vlad

Antena Sport Publicat: 6 februarie 2021, 9:49

Reclamă
Noul pariu al lui Gigi Becali! "Nimeni nu a mai vândut un portar din Liga 1 cu atâţia bani!". Care este preţul lui Andrei Vlad

Hepta

Gigi Becali i-a stabilit preţul lui Andrei Vlad

Andrei Vlad are 21 de ani şi apără la FCSB din 2017. El a trecut peste momentele în care gafa şi era criticat dur de Gigi Becali. Acum, şeful FCSB are planuri mari cu tânărul său portar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, despre Andrei Vlad: "Sub 5 milioane de euro nu voi sta de vorba cu nimeni"

"Andrei Vlad este este un alt pariu al meu și o să vedeți că voi bate recordul și cu el. Nimeni nu a mai vândut un portar din Liga 1 pe banii pe care o să îi iau eu pe el. 

Sub 5 milioane de euro nu voi sta de vorba cu nimeni, dar cota lui este în creștere. De aici voi începe negocierile cu cine îl va dori, însă nu mă grăbesc să îl vând acum", a spus Gigi Becali în prosport.

Gigi Becali: "Andrei Vlad este cel mai bun portar din Liga 1"

Andrei Vlad a apărat la toate loturile de juniori, începând cu U17, şi este titular la reprezentiva de tineret pregătită de Adrian Mutu. Gigi Becali i-l recomandă şi lui Mirel Rădoi pentru naţionala mare.

"Mă gândeam la ceva: cine e portarul naţionalei? Între Vlad şi Radu, eu nu l-aş aduce pe Radu. Între Bălgrădean şi Vlad, da, poate că Bălgrădean are experienţă în plus, dar nu mai e diferenţă aşa mare.

Reclamă

Andrei Vlad are în față un Campionat European, dar va ajunge titular și la naționala mare a României. Vreau să câștig și titlul cu el în poartă. Este peste Tătarușanu la vârsta pe care el o avea, atunci când l-am adus la noi. Cine îl va impresaria? Dar ce importanță are pentru voi lucrul acesta? O să vedeți voi. Andrei Vlad este cel mai bun portar din Liga 1", a mai spus Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și