Închide meniul

Dezvăluirea lui Victor Ponta. Gică Popescu a fost aproape să fie graţiat! "O să zică lumea că eu sunt nenorocit" + Ce a spus despre mesajul plagiat pentru Maradona

Antena Sport Publicat: 6 februarie 2021, 9:18

Reclamă
Dezvăluirea lui Victor Ponta. Gică Popescu a fost aproape să fie graţiat! "O să zică lumea că eu sunt nenorocit" + Ce a spus despre mesajul plagiat pentru Maradona

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gică Popescu putea fi graţiat, susţine Victor Ponta

Unul dintre liderii Generaţiei de Aur, Gică Popescu, a fost condamnat, în martie 2014, în Dosarul Transferurilor. Pedeapsa primită a fost de trei ani o lună şi zece zile de închisoare cu executare. Popescu a fost eliberat condiţionat în noiembrie 2015.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce au discutat Victor Ponta şi Traian Băsescu despre graţierea lui Gică Popescu

"După ce s-a întâmplat nenorocirea cu condamnarea lui Popescu, m-am dus la Băsescu. Era preşedinte, i-am spus că îi fac propunerea de graţiere pentru Gică Popescu şi 'dumneavoastră ieşiţi şi spuneţi că nenorocitul de Ponta a vrut asta. O să zică lumea că eu sunt nenorocit'. 

Băsescu a spus că nu. Am ieşit, am sunat un prieten şi i-am zis să o sune pe Elena Udrea, poate îl convinge ea, dar el nu a vrut. Nu l-am înţeles, cred că regretă şi acum. 

Eu am fost convins că Popescu va fi achitat. Cred că Băsescu s-a gândit că nu e bine să graţieze pe cineva", a declarat Ponta la Digi Sport.

Cum s-a scuzat Victor Ponta pentru mesajul plagiat transmis după moartea lui Diego Maradona

Victor Ponta s-a referit şi la momentul în care pe contul său de Twitter a apărut un mesaj de condoleanţe pentru Diego Maradona, în care folosea o frază copiată de Gary Lineker: "După o viața binecuvântată, dar problematică, să sperăm că va găsi ceva confort în mâinile Domnului".

Reclamă

Ponta spune că a meritat să fie ironizat, dar că nu el a scris mesajul.

"Eu scriu pe rețelele sociale, pe Facebook și Instagram. Pe Twitter nu scriu eu, am pe cineva care se ocupă. Dar oamenii m-au luat la mișto pe bună dreptate. Eu eram ocupat cu campania, a scris un băiat.

Am văzut serialul cu Maradona în Mexic, la Sinaola, în inima drogurilor. Oricine a văzut acel serial se aștepta la un asemenea final. Nu am fost surprins, dar mi-a părut rău. Era o chestiune de timp până când se întâmpla. Și-a trăit viața la maximum", a mai spus Ponta.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și