Închide meniul

Detalii despre procesul dintre Anamaria Prodan şi Dennis Man. Suma uriaşă pe care agentul FIFA vrea să o încaseze de la fotbalistul Parmei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 februarie 2021, 5:38

Detalii despre procesul dintre Anamaria Prodan şi Dennis Man. Suma uriaşă pe care agentul FIFA vrea să o încaseze de la fotbalistul Parmei

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan merge la judecată cu Dennis Man

Anamaria Prodan se ţine de cuvânt. Îl va da în judecată pe Dennis Man, pentru că a rupt acordul cu ea şi a semnat la Parma alături de Giovanni Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câţi bani îi cere Anamaria Prodan lui Dennis Man

În primul rând, agentul FIFA va cere în instanţă ca Dennis Man să îi achite clauza de reziliere din contract. Aceasta este în valoare de 350.000 de euro, susţin surse citate de Gazeta Sporturilor. Anamaria Prodan şi Dennis Man aveau un acord semnat în 2016, anul în care a ajuns de la UTA la FCSB.

Pagubele ar putea fi însă mult mai mari pentru Dennis Man. Anamaria Prodan urmează să îi ceară şi 10% din salariu. În cei patru ani şi jumătate la Parma, jucătorul va încasa aproximativ 5 milioane de euro.

În total, suma poate ajunge la 850.000 de euro, adică aproape comisionul pe care l-a înacasat Giovanni Becali de la Parma.

Anamaria Prodan vrea despăgubiri şi de la Gigi Becali

Anamaria Prodan vrea să obţină despăgubiri şi de la Gigi Becali. Şeful FCSB i-a forţat pe jucătorii de la echipa sa care erau reprezentaţi de aceasta să rupă acordurile.

Reclamă

"Să bage mâna în buzunar şi să plătească în momentul în care jucătorii rup contractele cu mine! Să plătească, dacă e atât de blindat cu banii! Se roagă de mine să spun la televizor cât de bogat e el. Îi place. "ce i-ai zis, i-ai omorât pe toţi". E penibil. Eu m-am distrat cu Gigi Becali 5 ani, eu şi prietenii cu care am fost la palat ne distram pe seama lui, ne-am jucat cu mintea lui. Eu m-am jucat cu creierul lui Gigi Becali.

Eu puneam pariuri cu prietenii mei că el va spune ce îi zic eu şi el asta a făcut. Dacă eu îi zic un lucru, face ca mine. Dacă în 30 de secunde îl sună Mitică Dragomir, face ca el. Dacă poimâine îl sună Ilie Dumitrescu, face ca Ilie Dumitrescu. El nu are linie. Nu are cum, săracul", a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid Vezi toate știrile
Citește și