Închide meniul

Detalii despre procesul dintre Anamaria Prodan şi Dennis Man. Suma uriaşă pe care agentul FIFA vrea să o încaseze de la fotbalistul Parmei

Antena Sport Publicat: 5 februarie 2021, 5:38

Detalii despre procesul dintre Anamaria Prodan şi Dennis Man. Suma uriaşă pe care agentul FIFA vrea să o încaseze de la fotbalistul Parmei

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan merge la judecată cu Dennis Man

  • Dennis Man a fost transferat la Parma
  • FCSB va încasa 13 milioane de euro

Anamaria Prodan se ţine de cuvânt. Îl va da în judecată pe Dennis Man, pentru că a rupt acordul cu ea şi a semnat la Parma alături de Giovanni Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câţi bani îi cere Anamaria Prodan lui Dennis Man

În primul rând, agentul FIFA va cere în instanţă ca Dennis Man să îi achite clauza de reziliere din contract. Aceasta este în valoare de 350.000 de euro, susţin surse citate de Gazeta Sporturilor. Anamaria Prodan şi Dennis Man aveau un acord semnat în 2016, anul în care a ajuns de la UTA la FCSB.

Pagubele ar putea fi însă mult mai mari pentru Dennis Man. Anamaria Prodan urmează să îi ceară şi 10% din salariu. În cei patru ani şi jumătate la Parma, jucătorul va încasa aproximativ 5 milioane de euro.

Reclamă

În total, suma poate ajunge la 850.000 de euro, adică aproape comisionul pe care l-a înacasat Giovanni Becali de la Parma.

Anamaria Prodan vrea despăgubiri şi de la Gigi Becali

Anamaria Prodan vrea să obţină despăgubiri şi de la Gigi Becali. Şeful FCSB i-a forţat pe jucătorii de la echipa sa care erau reprezentaţi de aceasta să rupă acordurile.

Reclamă

"Să bage mâna în buzunar şi să plătească în momentul în care jucătorii rup contractele cu mine! Să plătească, dacă e atât de blindat cu banii! Se roagă de mine să spun la televizor cât de bogat e el. Îi place. "ce i-ai zis, i-ai omorât pe toţi". E penibil. Eu m-am distrat cu Gigi Becali 5 ani, eu şi prietenii cu care am fost la palat ne distram pe seama lui, ne-am jucat cu mintea lui. Eu m-am jucat cu creierul lui Gigi Becali.

Eu puneam pariuri cu prietenii mei că el va spune ce îi zic eu şi el asta a făcut. Dacă eu îi zic un lucru, face ca mine. Dacă în 30 de secunde îl sună Mitică Dragomir, face ca el. Dacă poimâine îl sună Ilie Dumitrescu, face ca Ilie Dumitrescu. El nu are linie. Nu are cum, săracul", a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”