Închide meniul

Scandal uriaş în Japonia din cauza Jocurilor Olimpice. Simona Halep a venit cu o propunere şoc. Australia să devină gazda competiţiei

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2021, 19:35

Reclamă
Scandal uriaş în Japonia din cauza Jocurilor Olimpice. Simona Halep a venit cu o propunere şoc. Australia să devină gazda competiţiei

profimediaimages

Simona Halep crede că Australia ar fi gazda ideală a Jocurilor Olimpice

Fost premier al Japoniei între 2000 şi 2001, Yoshiro Mori a reacţionat la o iniţiativă din Japonia. În Conisiliul de Admnistraţie al insituţiei pe care o conduce ar urma să fie peste 40% femei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şeful Comitetului Olimpic Japonez crede că femeile sunt prea competitive

Şeful Comitetului Olimpic Japonez a cerut ca acestea să aibă un timp de vorbire redus, pentru că din cauza lor şedinţele durează prea mult!

"Femeile au un puternic simţ al competiţiei. Dacă o persoană ridică mâna, altele probabil că se gândesc: 'Şi eu trebuie să spun ceva. De aceea toată lumea vorbeşte. (…) Când creşti numărul femilor membre ale executivului, dacă timpul lor de vorbire nu este limitat într-o anumită măsură, acestea au dificultăţi în a finaliza, ceea ce este enervant", a explicat Yoshiro Mori. Declaraţiile sale au fost preluate de The New York Times

Oficialul în vârstă de 83 de ani a fost criticat şi i s-a cerut demisia pe reţelele sociale. El a şi-a cerut scuze, dar a precizat că nu va renunţa la funcţie. Scandalul vine într-un moment în care Japonia încearcă din toate puterile să evite o nouă amânare a Jocurilor Olimpice din cauza pandemiei de coronavirus. 

Simona Halep crede că Australia ar fi gazda ideală pentru Jocurile Olimpice

În cazul în care Tokyo nu va putea organiza competiţia, Simona Halep crede că Australia ar fi gazda ideală. Românca a rămas impresionată de eforturile depuse în această ţară.

Reclamă

”Australia este cea mai bună țară din lume în această privință, respectati regulile, e disciplină, sunt cazuri puține, de aceea sunteți unde sunteți.

Eu știam că regulile sunt severe, știam că poate fi carantină dacă e depistat un caz în avion, am fost norocoasă. Ar fi minuntat ca Jocurile Olimpice să aibă loc aici.

Cred că și japonezii fac o treabă excelentă, nu e ușor cu atâția sportivi. Nu știm ce va fi săptămâna viitoare, mai este până atunci,  este prea departe acest eveniment, dar sper ca Jocurile Olimpice să aibă loc”, a spus Halep, într-o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Românca a stat în carantină în Adelaide, iar acum este la Melbourne.

"Am apucat să ies în oraş doar sâmbătă. Am văzut atât de mulţi oameni! Am fost fericită. Pentru că în Europa oraşele sunt mai mult goale.

A fost un sentiment minunat, oamenii aici sunt relaxaţi, mulţi dintre ei nu poartă mască. Am revenit la o viaţă normală aici, mă bucură", a mai spus Halep.

Simona Halep o va înfrunta mâine, de la 07:00, pe Ekaterina Alexandrova, în sferturile de finală ale turneului Gippsland Trophy. 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și