Închide meniul

BREAKING NEWS | Probleme uluitoare pentru Liverpool. Starurile lui Klopp au interzis în Germania. Cum ar putea juca meciul cu Leipzig, din Champions League

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 februarie 2021, 17:59

Reclamă
BREAKING NEWS | Probleme uluitoare pentru Liverpool. Starurile lui Klopp au interzis în Germania. Cum ar putea juca meciul cu Leipzig, din Champions League

Profimediaimages

Liverpool nu poate face deplasarea în Germania pentru a juca împotriva lui Leipzig

Potrivit agenţiei de presă DPA, conducătorii echipei de pe Anfield Road au cerut o dispensă specială, dar poliţia federală a răspuns negativ. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool nu poate intra în Germania pentru a juca împotriva lui Leipzig

Din cauza riscului infectării cu noua tulpină Covid-19 din Marea Britanie, nemţii au impus restricţii de călătorie drastice. Acestea sunt valabile până pe 17 februarie. Meciul dintre Leipzig şi Liverpool este programat însă cu o zi mai devreme de termenul limită stabilit de autorităţi.

Se caută soluţii pentru a se depăşi criza, iar cei de la UEFA sunt dispuşi să accepte orice înţelegere dintre cluburi. Totuşi, cele două manşe din optimile de finală trebuie să se joace până pe 2 aprilie pentru a nu fi afectat tot programul competiţiei.

Leipzig – Liverpool s-ar putea disputa la Londra

Există varianta ca Liverpool să fie gazdă în meciul tur. Astfel, Leipzig ar putea veni pe Anfield Road pe 16 februarie, iar "cormoranii" ar avea timp până pe 10 martie să scape de interdicţia de a intra în Germania.

Reclamă

Potrivit football365.com, mai există o soluţie. Meciul dintre Leipzig şi Liverpool s-ar putea disputa pe teren neutru. Oficialii campioanei Angliei speră să primească acceptul de a juca la Londra împotriva ocupantei locului secund din Bundesliga.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și