Închide meniul

BREAKING NEWS | Probleme uluitoare pentru Liverpool. Starurile lui Klopp au interzis în Germania. Cum ar putea juca meciul cu Leipzig, din Champions League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 februarie 2021, 17:59

BREAKING NEWS | Probleme uluitoare pentru Liverpool. Starurile lui Klopp au interzis în Germania. Cum ar putea juca meciul cu Leipzig, din Champions League

Profimediaimages

Liverpool nu poate face deplasarea în Germania pentru a juca împotriva lui Leipzig

Potrivit agenţiei de presă DPA, conducătorii echipei de pe Anfield Road au cerut o dispensă specială, dar poliţia federală a răspuns negativ. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool nu poate intra în Germania pentru a juca împotriva lui Leipzig

Din cauza riscului infectării cu noua tulpină Covid-19 din Marea Britanie, nemţii au impus restricţii de călătorie drastice. Acestea sunt valabile până pe 17 februarie. Meciul dintre Leipzig şi Liverpool este programat însă cu o zi mai devreme de termenul limită stabilit de autorităţi.

Se caută soluţii pentru a se depăşi criza, iar cei de la UEFA sunt dispuşi să accepte orice înţelegere dintre cluburi. Totuşi, cele două manşe din optimile de finală trebuie să se joace până pe 2 aprilie pentru a nu fi afectat tot programul competiţiei.

Leipzig – Liverpool s-ar putea disputa la Londra

Există varianta ca Liverpool să fie gazdă în meciul tur. Astfel, Leipzig ar putea veni pe Anfield Road pe 16 februarie, iar "cormoranii" ar avea timp până pe 10 martie să scape de interdicţia de a intra în Germania.

Reclamă

Potrivit football365.com, mai există o soluţie. Meciul dintre Leipzig şi Liverpool s-ar putea disputa pe teren neutru. Oficialii campioanei Angliei speră să primească acceptul de a juca la Londra împotriva ocupantei locului secund din Bundesliga.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” Vezi toate știrile
Citește și