Închide meniul

Autogol de cascadorii râsului în Chindia – FC Botoşani. Hankic a dat pe lângă minge şi l-a făcut pe Croitoru să aibă o criză de nervi!

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 februarie 2021, 15:01

Reclamă
Autogol de cascadorii râsului în Chindia – FC Botoşani. Hankic a dat pe lângă minge şi l-a făcut pe Croitoru să aibă o criză de nervi!

Captură Digi Sport

Hidajet Hankic a dat pe lângă minge în minutul 11 al meciului cu Chindia Târgovişte

În minutul 11 s-a consemnat o fază uluitoare. Alexandru Ţigănaşu a încercat să oprească un atac al adversarilor şi a trimis mingea spre propria poartă. Din păcate pentru el, Hidajet Hankic nu a reuşit să degajeze. Portarul Botoşaniului a gafat uluitor şi balonul a trecut pe lângă el şi a intrat în plasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gafe uriaşe în meciul Chindia Târgovişte – FC Botoşani

Când a văzut erorile jucătorilor săi, Marius Croitoru a răbufnit. A ţipat la Hankic şi chiar i-a arătat cum trebuia să lovească mingea. Au fost vorbe grele aruncate de antrenorul Botoşaniului.

Croitoru a avut un conflict şi cu Ovidiu Haţegan. Arbitrul a acordat un penalty controversat în minutul 5. Florea a căzut uşor, de lângă Papa, şi "centralul" nu a stat pe gânduri. Reluarile au arătat că atacantul Chindiei abia a fost atins de adversar.

Chindia şi FC Botoşani sunt în luptă directă pentru clasarea în play-off. La startul disputei, gruparea din Târgovişte era pe locul 6 şi avea cu un punct mai mult decât trupa lui Croitoru.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și