Închide meniul

Cum a ajuns Anamaria Prodan să piardă un milion de euro din transferul lui Dennis Man. "I s-a făcut înşelătoria Maradona"

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2021, 17:42

Reclamă
Cum a ajuns Anamaria Prodan să piardă un milion de euro din transferul lui Dennis Man. "I s-a făcut înşelătoria Maradona"

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan îşi va căuta dreptatea la Tribunal

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a fost sărită din shemă şi nu a mai primit comisionul de 1 milion de euro. Atacantul de 22 de ani a rupt contractul cu ea şi a fost reprezentat de firma lui Giovanni Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a anunţat că îl dă în judecată pe Dennis Man

Florin Manea este sigur că Anamaria Prodan a fost victima înşelătoriei care poartă numele lui Maradona. Agentul de jucători a oferit şi detalii.

"Dennis Man era un jucător determinant pentru FCSB. Dar e bine că a plecat în străinătate. Giovani Becali nu e de vină cu nimic, eu aș fi făcut la fel, mi-aș fi făcut meseria! Nu mi-e frică de Giovani, îmi este frică doar de Dumnezeu și nevastă.

I s-a făcut Maradona Anei! Nu a fost jecmănită, e un cuvânt cam dur. A fost o diferență de cifre la salariu. Fără să supere pe mine, Dennis Man este vinovat că Anamaria Prodan a fost sărită din schemă. Nu impresarii sunt de vină, să fie clar!

N-o văd atât de improtantă! Este o femeie care a reușit în lumea bărbaților. Când mi l-a furat pe Nicușor Stanciu n-am dat jucătorul în judecată, n-am zis nimic, mi-am luat paguba. Asta trebuie să facă și ea acum. Să-și ia paguba.

Reclamă

Nu vreau să-i iau meritele, dar impresariatul e o lume a bărbaților. Ca femeie doar Ana contează, Liubliana nu e impresar. Amândouă au această meserie, dar nu le consider rivale. Dar dintre femei, Ana e prima”, a declarat Florin Manea la Prosport.

Anamaria Prodan a declarat că îl va chema în instanţele civile pe Dennis Man. Nu s-a ferit să se războiască în public şi cu patronul lui FCSB, Gigi Becali.

"Să bage mâna în buzunar şi să plătească în momentul în care jucătorii rup contractele cu mine! Să plătească, dacă e atât de blindat cu banii! Se roagă de mine să spun la televizor cât de bogat e el. Îi place. "ce i-ai zis, i-ai omorât pe toţi". E penibil. Eu m-am distrat cu Gigi Becali 5 ani, eu şi prietenii cu care am fost la palat ne distram pe seama lui, ne-am jucat cu mintea lui. Eu m-am jucat cu creierul lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Eu puneam pariuri cu prietenii mei că el va spune ce îi zic eu şi el asta a făcut. Dacă eu îi zic un lucru, face ca mine. Dacă în 30 de secunde îl sună Mitică Dragomir, face ca el. Dacă poimâine îl sună Ilie Dumitrescu, face ca Ilie Dumitrescu. El nu are linie. Nu are cum, săracul", a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și