Închide meniul

Cum a ajuns Anamaria Prodan să piardă un milion de euro din transferul lui Dennis Man. "I s-a făcut înşelătoria Maradona"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2021, 17:42

Cum a ajuns Anamaria Prodan să piardă un milion de euro din transferul lui Dennis Man. "I s-a făcut înşelătoria Maradona"

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan îşi va căuta dreptatea la Tribunal

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf a fost sărită din shemă şi nu a mai primit comisionul de 1 milion de euro. Atacantul de 22 de ani a rupt contractul cu ea şi a fost reprezentat de firma lui Giovanni Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a anunţat că îl dă în judecată pe Dennis Man

Florin Manea este sigur că Anamaria Prodan a fost victima înşelătoriei care poartă numele lui Maradona. Agentul de jucători a oferit şi detalii.

"Dennis Man era un jucător determinant pentru FCSB. Dar e bine că a plecat în străinătate. Giovani Becali nu e de vină cu nimic, eu aș fi făcut la fel, mi-aș fi făcut meseria! Nu mi-e frică de Giovani, îmi este frică doar de Dumnezeu și nevastă.

I s-a făcut Maradona Anei! Nu a fost jecmănită, e un cuvânt cam dur. A fost o diferență de cifre la salariu. Fără să supere pe mine, Dennis Man este vinovat că Anamaria Prodan a fost sărită din schemă. Nu impresarii sunt de vină, să fie clar!

N-o văd atât de improtantă! Este o femeie care a reușit în lumea bărbaților. Când mi l-a furat pe Nicușor Stanciu n-am dat jucătorul în judecată, n-am zis nimic, mi-am luat paguba. Asta trebuie să facă și ea acum. Să-și ia paguba.

Reclamă

Nu vreau să-i iau meritele, dar impresariatul e o lume a bărbaților. Ca femeie doar Ana contează, Liubliana nu e impresar. Amândouă au această meserie, dar nu le consider rivale. Dar dintre femei, Ana e prima”, a declarat Florin Manea la Prosport.

Anamaria Prodan a declarat că îl va chema în instanţele civile pe Dennis Man. Nu s-a ferit să se războiască în public şi cu patronul lui FCSB, Gigi Becali.

"Să bage mâna în buzunar şi să plătească în momentul în care jucătorii rup contractele cu mine! Să plătească, dacă e atât de blindat cu banii! Se roagă de mine să spun la televizor cât de bogat e el. Îi place. "ce i-ai zis, i-ai omorât pe toţi". E penibil. Eu m-am distrat cu Gigi Becali 5 ani, eu şi prietenii cu care am fost la palat ne distram pe seama lui, ne-am jucat cu mintea lui. Eu m-am jucat cu creierul lui Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Eu puneam pariuri cu prietenii mei că el va spune ce îi zic eu şi el asta a făcut. Dacă eu îi zic un lucru, face ca mine. Dacă în 30 de secunde îl sună Mitică Dragomir, face ca el. Dacă poimâine îl sună Ilie Dumitrescu, face ca Ilie Dumitrescu. El nu are linie. Nu are cum, săracul", a spus Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Doi jucători intraţi la pauză au marcat 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” Vezi toate știrile
Citește și