Închide meniul

VIDEO | Momente impresionante! Cum jonglează cu mingea soţia lui Luis Figo! Până şi fostul Balon de Aur a rămas uimit

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 12:45

Reclamă
VIDEO | Momente impresionante! Cum jonglează cu mingea soţia lui Luis Figo! Până şi fostul Balon de Aur a rămas uimit

profimediaimages

Luis Figo şi Helen Svedin, momente inedite, cu mingea de fotbal

Soţia lui Luis Figo i-a impresionat pe fani cu un clip inedit, postat pe Instagram. Suedeza jonglează cu mingea cu multă dezinvoltură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clipul inedit filmat de Luis Figo şi Helen Svedin

În vârstă de 44 de ani, Helen Svedin a ţinut pasul cu fosta vedetă a lui Barcelona şi Real Madrid. "Chiar şi Figo a rămas uimit", scriu spaniolii de la AS.

Helen Svedin este un fotomodel suedez. Ea şi Luis Figo formează un cuplu din 1996. S-au cunoscut când portughezul evolua la Barcelona şi au trei copii împreună.

Reclamă

Fost coleg cu Gică Hagi şi Gică Popescu, Luis Figo are 48 de ani. El a câştigat Balonul de Aur în 2000 şi premiului FIFA pentru cel mai bun jucător din lume în 2001.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia 22:10 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 2-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! Gălăţenii, egalaţi de două ori! 22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 Vezi toate știrile
Citește și