Închide meniul

VIDEO | Momente impresionante! Cum jonglează cu mingea soţia lui Luis Figo! Până şi fostul Balon de Aur a rămas uimit

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 12:45

Reclamă
VIDEO | Momente impresionante! Cum jonglează cu mingea soţia lui Luis Figo! Până şi fostul Balon de Aur a rămas uimit

profimediaimages

Luis Figo şi Helen Svedin, momente inedite, cu mingea de fotbal

Soţia lui Luis Figo i-a impresionat pe fani cu un clip inedit, postat pe Instagram. Suedeza jonglează cu mingea cu multă dezinvoltură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clipul inedit filmat de Luis Figo şi Helen Svedin

În vârstă de 44 de ani, Helen Svedin a ţinut pasul cu fosta vedetă a lui Barcelona şi Real Madrid. "Chiar şi Figo a rămas uimit", scriu spaniolii de la AS.

Helen Svedin este un fotomodel suedez. Ea şi Luis Figo formează un cuplu din 1996. S-au cunoscut când portughezul evolua la Barcelona şi au trei copii împreună.

Reclamă

Fost coleg cu Gică Hagi şi Gică Popescu, Luis Figo are 48 de ani. El a câştigat Balonul de Aur în 2000 şi premiului FIFA pentru cel mai bun jucător din lume în 2001.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și