Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Gabi Balint, povești savuroase de la Sevilla 86! Cum a ajuns să execute penalty și cum au petrecut după meci

Silviu Corneanu Publicat: 6 februarie 2021, 8:49

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Gabi Balint, povești savuroase de la Sevilla 86! Cum a ajuns să execute penalty și cum au petrecut după meci

AS.ro

Gabi Balint a fost invitat la AS.ro LIVE

Marius Lăcătuș a fost cel care l-a convins pe Balint să bată penalty. Ambii erau extrem de tineri, ”Fiara” avea 22 de ani, în timp ce Balint avea 23 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Aveam 23 de ani eu, 22 de ani el. Tot ce am scris eu, așa s-a întâmplat. Eu am bătut penalty pentru că m-a pus el. A zis el: hai. Am zis, eu mai mare ca el, ziceam să nu fiu eu mai așa, am zis: da, mă, bat, dar dacă nu mă întreabă nimeni. După, el a zis: nea Imi, hai că dăm noi”, a dezvăluit Balint la AS.ro LIVE.

Gabi Balint a dezvăluit cum au petrecut după finala Cupei Campionilor Europeni

Balint a dezvăluit că el și colegii săi au petrecut cu vin, după finala Cupei Campionilor Europeni câștigată de Steaua în 86, în fața celor de la Barcelona.

Nu am știut să ne bucurăm atunci. Noi am realizat atunci când am venit în țară, când am văzut puhoiul de lume la aeroport. Ne-am distrat puțin la hotel, acolo. Ne-au făcut spaniolii un tort, am avut niște vin de-al nostru. Nimeni nu ne știa pe acolo. Am ieșit puțin cu Belo la cumpărături”, a mai spus Balint.

VIDEO cu declarațiile lui Gabi Balint

Reclamă

Gabi Balint, poveste savuroasă cu Marius Lăcătuș

Balint a povestit și o întâmplare savuroasă cu Lăcătuș. Cei doi au filmat o reclamă, iar Pele Balint era să facă întindere, moment în care Marius Lăcătuș a izbucnit în râs.

Îmi aduc aminte ce viteză aveam atunci și cât alergam. Acum urc scările și obosesc. Îmi aduc aminte că am filmat o reclamă cu Lăcătuș și trebuia să alerg într-o parcare și zic: băi, am făcut întindere. A început să râdă ăsta de mine”, a povestit Balint, râzând, la AS.ro LIVE.

VIDEO cu declarațiile lui Gabi Balint

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și