Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Secretul reușitei în străinătate pentru jucătorii români! Gabi Balint, sfat prețios pentru Dennis Man: ”Asta e cel mai important”

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2021, 16:33

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Secretul reușitei în străinătate pentru jucătorii români! Gabi Balint, sfat prețios pentru Dennis Man: ”Asta e cel mai important”

Parma Calcio 1913

Dennis Man a fost transferat la Parma

În primul sezon la Burgos, Balint a evoluat în 37 de meciuri și a dezvăluit care a fost secretul adaptării rapide în Spania. Pele Balint are un sfat pentru tinerii jucători români care pleacă în străinătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balint le transmite acestora că se pot adapta foarte ușor dacă învață rapid limba, lucru pe care ar trebui să-l facă și Dennis Man pentru a se acomoda rapid la Parma.

M-am adaptat rapid, știam că e important să învăț limba, știam italiana și am învățat spaniola imediat, asta este cel mai important”, a dezvăluit Gabi Balint la AS.ro LIVE.

VIDEO cu declarațiile lui Gabi Balint

Gabi Balint a fost transferat cu 1.000.000 de dolari de Burgos

Balint a povestit în cadrul emisiunii AS.ro LIVE cum a fost începutul în Spania și susține că așteptările sunt destul de mari dacă se plătesc bani mulți pe tine, cum a fost și în cazul său.

Reclamă

Trei ani am jucat în aproape toate meciurile, până la accidentare. Adaptarea a fost rapidă, cu Spania. Și eu am avut probleme cu antrenorul. 

Au dat pe mine un milion de dolari, era cea mai mare sumă plătită de ei. A început campionatul, trecuseră vreo două etape și nu am marcat. Mi-au zis, eu de ce am venit aici”, a mai spus Balint la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 22:00 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și