Închide meniul

"Am simţit că nu mai pot. Voiau să fac infarct ca Neagoe?". Cosmin Contra, răspuns categoric pentru DDB. "Nu am cerut niciun euro în plus!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 februarie 2021, 11:07

Reclamă
"Am simţit că nu mai pot. Voiau să fac infarct ca Neagoe?". Cosmin Contra, răspuns categoric pentru DDB. "Nu am cerut niciun euro în plus!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Cosmin Contra a răspuns la acuzaţiile făcute de DDB

Fostul antrenor al grupării din Ştefan cel Mare nu a primit niciun ban de la Pablo Cortacero şi şi-a depus memoriu. Cere 65.000 de euro, sumă care cu taxe ajunge la 100.000 de euro. Contra a avut o reacţie surprinzătoare şi le-a transmis un mesaj extrem de dur suporterilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra: "Am fost la spital să fac analize. Mi-a fost frică de ceea ce vor arăta"

"Nu vreau să intru în polemică de niciun fel cu nimeni. Au fost 4 luni foarte grele pentru mine. Am cerut banii doar pentru ce am muncit, nu am cerut niciun euro în plus, deși legal o puteam face. Tocmai pentru că e vorba de Dinamo nu am solicitat ceva pentru ce nu am muncit. Pentru tot ce am trăit eu acolo, din cauza spaniolilor, cred că merit acei bani.

Am stat și am construit o echipă. Am rezistat cât am putut fizic și psihic. Apoi, când am simțit că nu mai pot, am decis să plec. Ce voiau? Să stau și să fac infarct ca Neagoe? Să cad pe teren? Nu am mai putut! Ăsta este adevărul!

Am avut nevoie de o lună să îmi revin. Nu sunt victmă, nu mă dau victimă. Am fost la spital să fac analize. Mi-a fost frică de ceea ce vor arăta acestea. Știe cineva cum m-am simțit eu?
Mi-am asumat că garantez pentru spanioli și mi-am luat-o în freză. Mi-am asumat această declarație și am greșit. Dacă eu aș fi avut puterea și mă simțeam bine fizic și mental aș fi continuat.

Nimeni nu știe cum m-am simțit, prin ce am trecut 4 luni, ce eforturi am făcut ca să pun echipa pe picioare. Dorm foarte liniștit. În afară că am crezut în proiect, nu am greșit nimic. Am vrut să formez o echipă de play-off și la anul să ne batem la titlu. Am trăit în tensiune, în minciună și presiune. Apoi am spus stop! Am și eu familie.

Reclamă

Cred că am fost și sunt corect cu mine și cu ce s-a întâmplat. Am apelat la comisii pentru banii pe care i-am muncit. Sunt în discuții cu DDB și nu am nicio problemă să ajung la un acord cu ei. Ies persoane care nu au trăit ce am trăit eu și încep să vorbească. E greu să vorbești după război, de pe canapea. Fiecare părere trebuie respectată, dar nu înseamnă că e ok. Am fost și voi rămâne mereu un dinamovist", a declarat Cosmin Contra pentru Prosport.

Cosmin Contra şi-a reziliat unilateral contractul, dar l-a lăsat la echipă pe fostul său secund. Jerry Gane tocmai a ajutat-o pe Dinamo să "lege" două victorii şi să se apropie la trei puncte de locurile de play-off.

Pentru "câini" urmează chiar Eternul Derby. Alb-roşiii au un program infernal. În decurs de opt zile o întâlnesc de două ori pe FCSB (în Liga 1 şi Cupa României) şi pe Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” Vezi toate știrile
Citește și