Închide meniul

Dinamoviştii, pregătiţi pentru Eternul Derby. "Urmează cele mai tari meciuri din acest sezon". Mesajul lui Jerry Gane pentru fani

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 ianuarie 2021, 20:22

Reclamă
Dinamoviştii, pregătiţi pentru Eternul Derby. "Urmează cele mai tari meciuri din acest sezon". Mesajul lui Jerry Gane pentru fani

Profimediaimages

Jerry Gane aşteaptă cele două meciuri cu FCSB

Jerry Gane s-a declarat încântat de reuşita jucătorilor săi. Este sigur că aceştia pot da lovitura şi în următoarea etapă, în Derby-ul României cu rivalii de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jerry Gane: "Am obţinut puncte foarte mari cu UTA Arad"

"Sunt foarte bucuros. Felicit jucătorii pentru spiritul lor de luptă. În a doua repriză cred că ne-am apărat foarte bine, cu toate că ei au pus multă presiune pe noi. Sunt puncte foarte mari, în condiţiile în care e foarte greu să joci pe un asemenea teren.

Pentru noi urmează meciurile cele mai tari din acest sezon, mai ales că sunt derby-urile cu FCSB", a declarat Jerry Gane.

Fanii lui Dinamo nu pot sta în tribună la derby, dar îşi doresc să cumpere toate biletele virtuale. Gane a ţinut să îi felicite pentru efort.

"Ca de fiecare dată, le mulţumim foarte mult pentru gestul lor. Fără ei, ne era foarte greu în acest moment", a precizat antrenorul lui Dinamo.

Reclamă

"Câinii" au un program infernal. În decurs de 8 zile o vor întâlni de două ori pe FCSB (în Liga 1 şi în Cupa României) şi vor juca şi împotriva Universităţii Craiova, în Bănie.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și