Închide meniul

Florin Tănase, în formă de zile mari! Cum i-a ironizat pe Dennis Man, Toni Petrea şi Gigi Becali! "Octavian Popescu îl poate înlocui pe Man"

Antena Sport Publicat: 30 ianuarie 2021, 19:47

Reclamă
Florin Tănase, în formă de zile mari! Cum i-a ironizat pe Dennis Man, Toni Petrea şi Gigi Becali! "Octavian Popescu îl poate înlocui pe Man"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florin Tănase, mesaj pentru Dennis Man

Florin Tănase a ajuns la 14 reuşite în campionat, în actualul sezon. El spune că ar fi putut concura cu Dennis Man pentru titlul de golgheter chiar şi dacă acesta nu ar fi plecat la Parma şi i-a mulţumit lui Octavian Popescu pentru pasa de gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase crede că Octavian Popescu îl va înlocui pe Dennis Man la FCSB

"Aveam şi înainte (n.r. şanse). Dacă o făcea el mai mult sau eu, nu se ştie. (…) Este Octavian Popescu care îl poate înlocui cu brio. Vede destul de bine jocul, este foarte talentat", a spus Florin Tănase.

Căpitanul lui FCSB i-a urat însă succes lui Dennis Man, care e în lotul lui Parma pentru meciul cu Napoli.

"Un jucător care ne-a ajutat foarte mult. (…) Sunt bucuros pentu Dennis. E un jucător valoros, merita. Sperăm să se integreze foarte repede şi să facă lucruri frumoase acolo", a spus Tănase.

Florin Tănase a criticat decizia lui Toni Petrea

Florin Tănase nu s-a ferit că critice decizia lui Toni Petrea, care l-a folosit vârf de atac: "Mă simt aşa şi aşa. Joc şi acolo, încerc să-mi fac treaba". 

Reclamă

"Discutăm tot timpul, am mai vorbit cu el. Poziția lui preferată este cea de inter. Dar ei au libertate să se miște în funcție de adversar. Nu e o problemă pentru el", a venit răspunsul lui Toni Petrea.

Florin Tănase, răspuns pentru Gigi Becali

Tănase nu exclude despărţirea de FCSB, deşi Gigi Becali a spus că îi măreşte salariul ca să refuze orice ofertă. "Poate va fi destul de bună (n.r. oferta), nu se ştie. E greu să vorbim înainte. Ce îmi doresc acum e să câştigăm titlul. Nu ştiu ce va fi, vom vedea la vară", a spus Tănase. 

Tănase se aşteaptă la un duel greu în următorul meci, în derby-ul cu Dinamo. "E mai greu, pentru că nu sunt suporteri în tribune, dar rivalitatea rămâne. Cu siguranţă că vom avea un meci greu şi îşi vor da viaţa pe teren", a mai spus Tănase la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și