Închide meniul

Florin Tănase, în formă de zile mari! Cum i-a ironizat pe Dennis Man, Toni Petrea şi Gigi Becali! "Octavian Popescu îl poate înlocui pe Man"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 ianuarie 2021, 19:47

Florin Tănase, în formă de zile mari! Cum i-a ironizat pe Dennis Man, Toni Petrea şi Gigi Becali! "Octavian Popescu îl poate înlocui pe Man"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florin Tănase, mesaj pentru Dennis Man

Florin Tănase a ajuns la 14 reuşite în campionat, în actualul sezon. El spune că ar fi putut concura cu Dennis Man pentru titlul de golgheter chiar şi dacă acesta nu ar fi plecat la Parma şi i-a mulţumit lui Octavian Popescu pentru pasa de gol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase crede că Octavian Popescu îl va înlocui pe Dennis Man la FCSB

"Aveam şi înainte (n.r. şanse). Dacă o făcea el mai mult sau eu, nu se ştie. (…) Este Octavian Popescu care îl poate înlocui cu brio. Vede destul de bine jocul, este foarte talentat", a spus Florin Tănase.

Căpitanul lui FCSB i-a urat însă succes lui Dennis Man, care e în lotul lui Parma pentru meciul cu Napoli.

"Un jucător care ne-a ajutat foarte mult. (…) Sunt bucuros pentu Dennis. E un jucător valoros, merita. Sperăm să se integreze foarte repede şi să facă lucruri frumoase acolo", a spus Tănase.

Florin Tănase a criticat decizia lui Toni Petrea

Florin Tănase nu s-a ferit că critice decizia lui Toni Petrea, care l-a folosit vârf de atac: "Mă simt aşa şi aşa. Joc şi acolo, încerc să-mi fac treaba". 

Reclamă

"Discutăm tot timpul, am mai vorbit cu el. Poziția lui preferată este cea de inter. Dar ei au libertate să se miște în funcție de adversar. Nu e o problemă pentru el", a venit răspunsul lui Toni Petrea.

Florin Tănase, răspuns pentru Gigi Becali

Tănase nu exclude despărţirea de FCSB, deşi Gigi Becali a spus că îi măreşte salariul ca să refuze orice ofertă. "Poate va fi destul de bună (n.r. oferta), nu se ştie. E greu să vorbim înainte. Ce îmi doresc acum e să câştigăm titlul. Nu ştiu ce va fi, vom vedea la vară", a spus Tănase. 

Tănase se aşteaptă la un duel greu în următorul meci, în derby-ul cu Dinamo. "E mai greu, pentru că nu sunt suporteri în tribune, dar rivalitatea rămâne. Cu siguranţă că vom avea un meci greu şi îşi vor da viaţa pe teren", a mai spus Tănase la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Florin Tănase are 26 de ani
  • El a marcat 14 goluri în campionat

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
Vezi toate știrile
Citește și