Închide meniul

EXCLUSIV | Octavian Popescu, primul gol în Liga 1! Dumitru Dragomir anunţă naşterea unui nou star: "La 20 de ani, va rupe Europa! Îl văd la Real Madrid!"

Antena Sport Publicat: 30 ianuarie 2021, 18:59

Reclamă
EXCLUSIV | Octavian Popescu, primul gol în Liga 1! Dumitru Dragomir anunţă naşterea unui nou star: "La 20 de ani, va rupe Europa! Îl văd la Real Madrid!"

Sport Pictures via Hepta

Octavian Popescu a marcat primul gol în Liga 1 pentru FCSB

Octavian Popescu a fost adus gratis de FCSB. El are doar 18 ani şi a adunat deja 13 meciuri în Liga 1. Contra lui Poli Iaşi, a reuşit primul său gol în campionat. Înaintea de asta, i-a pasat excelent lui Tănase. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir, despre Octavian Popescu: "La 20 de ani, sparge Europa!"

"Joacă îngerii pentru el", l-a lăudat Gigi Becali pe Octavian Popescu. Dumitru Dragomir îi dă dreptate şefului FCSB şi spune că acesta va fi transferat pe o sumă mai mare decât Dennis Man, care a ajuns la Parma în schimbul a 13 milioane de euro.

"Întrebaţi-mă pe mine, că sunt enciclopedie de fotbal. Se va vinde cu bani mai mulţi decât Dennis Man. Părerea mea este că ia peste 15 milioane de euro pe el. Sigur! 

Cred că se va întâmpla în doi ani! La 20 de ani, sparge Europa! O să vedeţi că, la Campionatul European, Mutu îl ia sigur. Nu are jucător mai bun decât el. O să vedeţi ce preţ va avea după Campionatul European U21. Dacă joacă o finală de turneu olimpic, vai de capul meu!", a spus Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Reclamă

Dumitru Dragomir: "Pe Octavian Popescu l-aş vedea la Real Madrid. Se face tare de tot"

Dragomir îi cere lui Popescu să tragă tare la sala de forţă ca să ajungă la cel mai important club din lume.

"Pe Octavian Popescu l-aş vedea la Real Madrid. Se face tare de tot! Să înveţe să dea cu capul, e prea mult pe joc şi să facă forţă în picioare. O jumătate de an de acum înainte, forţă în stomac şi în picioare!", a mai spus fostul şef al LPF.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și