Închide meniul

EXCLUSIV | Octavian Popescu, primul gol în Liga 1! Dumitru Dragomir anunţă naşterea unui nou star: "La 20 de ani, va rupe Europa! Îl văd la Real Madrid!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 ianuarie 2021, 18:59

EXCLUSIV | Octavian Popescu, primul gol în Liga 1! Dumitru Dragomir anunţă naşterea unui nou star: "La 20 de ani, va rupe Europa! Îl văd la Real Madrid!"

Sport Pictures via Hepta

Octavian Popescu a marcat primul gol în Liga 1 pentru FCSB

Octavian Popescu a fost adus gratis de FCSB. El are doar 18 ani şi a adunat deja 13 meciuri în Liga 1. Contra lui Poli Iaşi, a reuşit primul său gol în campionat. Înaintea de asta, i-a pasat excelent lui Tănase. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir, despre Octavian Popescu: "La 20 de ani, sparge Europa!"

"Joacă îngerii pentru el", l-a lăudat Gigi Becali pe Octavian Popescu. Dumitru Dragomir îi dă dreptate şefului FCSB şi spune că acesta va fi transferat pe o sumă mai mare decât Dennis Man, care a ajuns la Parma în schimbul a 13 milioane de euro.

"Întrebaţi-mă pe mine, că sunt enciclopedie de fotbal. Se va vinde cu bani mai mulţi decât Dennis Man. Părerea mea este că ia peste 15 milioane de euro pe el. Sigur! 

Cred că se va întâmpla în doi ani! La 20 de ani, sparge Europa! O să vedeţi că, la Campionatul European, Mutu îl ia sigur. Nu are jucător mai bun decât el. O să vedeţi ce preţ va avea după Campionatul European U21. Dacă joacă o finală de turneu olimpic, vai de capul meu!", a spus Dumitru Dragomir pentru AS.ro.

Reclamă

Dumitru Dragomir: "Pe Octavian Popescu l-aş vedea la Real Madrid. Se face tare de tot"

Dragomir îi cere lui Popescu să tragă tare la sala de forţă ca să ajungă la cel mai important club din lume.

"Pe Octavian Popescu l-aş vedea la Real Madrid. Se face tare de tot! Să înveţe să dea cu capul, e prea mult pe joc şi să facă forţă în picioare. O jumătate de an de acum înainte, forţă în stomac şi în picioare!", a mai spus fostul şef al LPF.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și