Închide meniul

Alan Ruschel este erou în Brazilia. Căpitanul lui Chapecoense, supraviețuitor al accidentului aviatic din 2016, a reușit o perfomanță uluitoare!

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 ianuarie 2021, 14:59

Reclamă
Alan Ruschel este erou în Brazilia. Căpitanul lui Chapecoense, supraviețuitor al accidentului aviatic din 2016, a reușit o perfomanță uluitoare!

Profimediaimages

71 de persoane au murit în accidentul aviatic din urmă cu 5 ani

Chapecoense își asigurase promovarea în această lună, dar avea nevoie de o victorie la o diferență de două goluri cu Confianca, pentru a termina pe primul loc. Anselmo Ramon a marcat golul de 3-1, în ultimul minut. A înscris din penalty cu o execuție fabuloasă, în stilul Panenka!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alan Ruschel este căpitanul lui Chapecoense

Scenele din final au fost memorabile. Alan Ruschel a primit trofeul pentru câștigătoarea din Serie B și s-a bucurat la maximum alături de coechipieri. Le-a dedicat succesul celor 71 de persoane care au decedat în avionul s-a prăbușit în Columbia, în apropiere de Medellin.

Fundaș stânga, Ruschel a fost printre cei șase supraviețuitori ai tragediei, dar singurul jucător care a putut reveni pe teren. Acum a contribuit la câștigarea primului trofeu după dezastrul din 2016.

Jucătorii lui Chapecoense au sărbătorit pe străzi, într-un autobuz descoperit. Fanii au ieșit în număr mare pentru a fi alături de favoriți.

Reclamă

Fotbalul brazilian, zguduit de o nouă tragedie

Duminica trecută, în Brazilia a avut loc un nou incident grav. S-a prăbușit un avion de mici dimensiuni, în care erau patru jucători și președintele clubului Palmas FR. Nu au existat supraviețuitori.

Aeronava s-a prăbușit pe pistă, imediat după ce a decolat. Trei dintre fotbaliști ar fi trebuit să stea în izolare, după ce au fost infectați cu Covid-19, dar au încercat să ajungă la un meci.

"Clubul de fotbal Palmas anunţă că, în data de 24 ianuarie, în jurul orei 8:15, s-a prăbuşit avionul în care era preşedintele clubului, Lucas Meira. Acesta decolase din Goiana pentru meciul dintre Vila Nova şi Palmas, de luni. În acelaşi avion era pilotul Wagner şi fotbaliştii Lucas Praxedes, Guilherme Noé, Ranule şi Marcus Molinari a decolat şi s-a prăbuşit imediat, la capătul pistei.

Reclamă 4 / 0/3

Vă transmitem, cu regret, că nu au existat supravieţuitori. Suntem consternaţi şi anunţăm că vom ajuta familiile victimelor cu tot ce se poate", s-a anunţat într-un comunicat.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și