Închide meniul

Alan Ruschel este erou în Brazilia. Căpitanul lui Chapecoense, supraviețuitor al accidentului aviatic din 2016, a reușit o perfomanță uluitoare!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 ianuarie 2021, 14:59

Alan Ruschel este erou în Brazilia. Căpitanul lui Chapecoense, supraviețuitor al accidentului aviatic din 2016, a reușit o perfomanță uluitoare!

Profimediaimages

71 de persoane au murit în accidentul aviatic din urmă cu 5 ani

Chapecoense își asigurase promovarea în această lună, dar avea nevoie de o victorie la o diferență de două goluri cu Confianca, pentru a termina pe primul loc. Anselmo Ramon a marcat golul de 3-1, în ultimul minut. A înscris din penalty cu o execuție fabuloasă, în stilul Panenka!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alan Ruschel este căpitanul lui Chapecoense

Scenele din final au fost memorabile. Alan Ruschel a primit trofeul pentru câștigătoarea din Serie B și s-a bucurat la maximum alături de coechipieri. Le-a dedicat succesul celor 71 de persoane care au decedat în avionul s-a prăbușit în Columbia, în apropiere de Medellin.

Fundaș stânga, Ruschel a fost printre cei șase supraviețuitori ai tragediei, dar singurul jucător care a putut reveni pe teren. Acum a contribuit la câștigarea primului trofeu după dezastrul din 2016.

Jucătorii lui Chapecoense au sărbătorit pe străzi, într-un autobuz descoperit. Fanii au ieșit în număr mare pentru a fi alături de favoriți.

Reclamă

Fotbalul brazilian, zguduit de o nouă tragedie

Duminica trecută, în Brazilia a avut loc un nou incident grav. S-a prăbușit un avion de mici dimensiuni, în care erau patru jucători și președintele clubului Palmas FR. Nu au existat supraviețuitori.

Aeronava s-a prăbușit pe pistă, imediat după ce a decolat. Trei dintre fotbaliști ar fi trebuit să stea în izolare, după ce au fost infectați cu Covid-19, dar au încercat să ajungă la un meci.

"Clubul de fotbal Palmas anunţă că, în data de 24 ianuarie, în jurul orei 8:15, s-a prăbuşit avionul în care era preşedintele clubului, Lucas Meira. Acesta decolase din Goiana pentru meciul dintre Vila Nova şi Palmas, de luni. În acelaşi avion era pilotul Wagner şi fotbaliştii Lucas Praxedes, Guilherme Noé, Ranule şi Marcus Molinari a decolat şi s-a prăbuşit imediat, la capătul pistei.

Reclamă 4 / 0/3

Vă transmitem, cu regret, că nu au existat supravieţuitori. Suntem consternaţi şi anunţăm că vom ajuta familiile victimelor cu tot ce se poate", s-a anunţat într-un comunicat.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și