Închide meniul

UPDATE | Dennis Man a efectuat vizita medicală şi urmează să semneze contractul. Golgheterul României s-a fotografiat deja cu fularul noii echipe: "Forza Parma!"

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2021, 20:53

Reclamă
UPDATE | Dennis Man a efectuat vizita medicală şi urmează să semneze contractul. Golgheterul României s-a fotografiat deja cu fularul noii echipe: "Forza Parma!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man, vândut de FCSB la Parma pentru 13 milioane de euro

UPDATE: Dennis Man a făcut cele două părţi ale vizitei medicale şi mai rămâne doar să semneze contractul cu Parma. Italienii au aşteptări uriaşe de la golgheterul Ligii 1. "Man să sperăm că va deveni SuperMan", au glumit cei de la Parma Live.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul în schimbul căruia FCSB va primi 13 milioane de euro a făcut deja o primă fotografie cu fularul echipei care este pe penultimul loc în clasament.

Dennis Man, cu fularul Parmei pe aeroport

Imediat după ce a ajuns în Italia, Dennis Man s-a urcat într-o maşină a clubului şi a vizitat baza de antrenament a Parmei. A stat numai 10 minute la Collechio şi a fost dus de urgenţă să facă vizita medicală. La plecare, Dennis Man a transmis primul mesaj pentru fanii noii sale echipe: "Forza Parma!".

Reclamă

Oficialii galben-albaştrilor se grăbesc să oficializeze transferul, mai ales după scandalul care s-a iscat între agentul jucătorului, Anamaria Prodan, şi patronul lui FCSB. Gigi Becali a reacţionat violent la adresa impresarului.

Reclamă 4 / 0/3

Derapaj sexist al lui Gigi Becali la adresa Anamariei Prodan

"Nu vorbesc despre Anamaria, nici nu o să mai vorbesc în viața mea. Ce spune ea, cu familia, nu e adevărat, o lăsăm în pace. Eu nu discut în viața mea cu femei. Am vorbit cu ea pentru că îl respectam pe Reghecampf… am lucrat cu el, am zis că e nevasta omului. Nu mai vreau să vorbesc nici despre ea, nici despre Moggi, nici despre nimic.

Am primit oferta de la Anamaria, trebuie să îi pronunț numele acum, dar nu o voi mai face. Nu va mai exista niciodată în viața mea, să mai vorbesc cu doamna Anamaria Reghecampf! Niciodată în viața mea! Dacă o văd, o salut, dar să mai discut cu ea, niciodată în viața mea. Nu sunt obligat sa discut cu femei", a declarat patronul lui FCSB la PRO X.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și