Închide meniul

UPDATE | Dennis Man a efectuat vizita medicală şi urmează să semneze contractul. Golgheterul României s-a fotografiat deja cu fularul noii echipe: "Forza Parma!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 ianuarie 2021, 20:53

UPDATE | Dennis Man a efectuat vizita medicală şi urmează să semneze contractul. Golgheterul României s-a fotografiat deja cu fularul noii echipe: "Forza Parma!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man, vândut de FCSB la Parma pentru 13 milioane de euro

UPDATE: Dennis Man a făcut cele două părţi ale vizitei medicale şi mai rămâne doar să semneze contractul cu Parma. Italienii au aşteptări uriaşe de la golgheterul Ligii 1. "Man să sperăm că va deveni SuperMan", au glumit cei de la Parma Live.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul în schimbul căruia FCSB va primi 13 milioane de euro a făcut deja o primă fotografie cu fularul echipei care este pe penultimul loc în clasament.

Dennis Man, cu fularul Parmei pe aeroport

Imediat după ce a ajuns în Italia, Dennis Man s-a urcat într-o maşină a clubului şi a vizitat baza de antrenament a Parmei. A stat numai 10 minute la Collechio şi a fost dus de urgenţă să facă vizita medicală. La plecare, Dennis Man a transmis primul mesaj pentru fanii noii sale echipe: "Forza Parma!".

Reclamă

Oficialii galben-albaştrilor se grăbesc să oficializeze transferul, mai ales după scandalul care s-a iscat între agentul jucătorului, Anamaria Prodan, şi patronul lui FCSB. Gigi Becali a reacţionat violent la adresa impresarului.

Reclamă 4 / 0/3

Derapaj sexist al lui Gigi Becali la adresa Anamariei Prodan

"Nu vorbesc despre Anamaria, nici nu o să mai vorbesc în viața mea. Ce spune ea, cu familia, nu e adevărat, o lăsăm în pace. Eu nu discut în viața mea cu femei. Am vorbit cu ea pentru că îl respectam pe Reghecampf… am lucrat cu el, am zis că e nevasta omului. Nu mai vreau să vorbesc nici despre ea, nici despre Moggi, nici despre nimic.

Am primit oferta de la Anamaria, trebuie să îi pronunț numele acum, dar nu o voi mai face. Nu va mai exista niciodată în viața mea, să mai vorbesc cu doamna Anamaria Reghecampf! Niciodată în viața mea! Dacă o văd, o salut, dar să mai discut cu ea, niciodată în viața mea. Nu sunt obligat sa discut cu femei", a declarat patronul lui FCSB la PRO X.

Recomandări
  • Dennis Man urmează să semneze contractul cu Parma
  • Atacantul 22 de ani, transfer pe o sumă record pentru Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și