Închide meniul

Gigi Becali șochează: "Nu o să mai discut niciodată în viața mea cu Anamaria Prodan". Patronul FCSB a lansat atacuri fără precedent!

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 ianuarie 2021, 9:15

Reclamă
Gigi Becali șochează: "Nu o să mai discut niciodată în viața mea cu Anamaria Prodan". Patronul FCSB a lansat atacuri fără precedent!

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali, atac fără menajamente la adresa Anamariei Prodan

Patronul lui FCSB a ținut să îi transmită soției lui Laurențiu Reghecampf un mesaj categoric.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "Nu mai discut cu Anamaria Prodan, nu sunt obligat să discut cu femei"

"Știu un lucru: dreptatea e dreptate. Giovanni a făcut transferul de la A la Z. Nu el, că nu are voie, dar prin cunoștințe. Totul e pe meritul lui, dreptatea e dreptate, trebuie să fie făcută. E meritul lui. 

Nu vorbesc despre Anamaria, nici nu o să mai vorbesc în viața mea. Ce spune ea, cu familia, nu e adevărat, o lăsăm în pace. Eu nu discut în viața mea cu femei. Am vorbit cu ea pentru că îl respectam pe Reghecampf… am lucrat cu el, am zis că e nevasta omului. Nu mai vreau să vorbesc nici despre ea, nici despre Moggi, nici despre nimic. 

Patronul a zis că sunt niște români, unul Orlando, taximetrist, care i-a zis: 'De ce să dai 15 milioane? Îl dă Becali cu 7-8 milioane'. 

Am primit oferta de la Anamaria, trebuie să îi pronunț numele acum, dar nu o voi mai face. Nu va mai exista niciodată în viața mea, să mai vorbesc cu doamna Anamaria Reghecampf! Niciodată în viața mea! Dacă o văd, o salut, dar să mai discut cu ea, niciodată în viața mea. Nu sunt obligat sa discut cu femei. 

Reclamă

Când mi-a trimis ea oferta de 10 milioane, eu vorbisem cu patronul cu o oră înainte. Ea îmi făcea oferta de 10 milioane în 4 ani, el îmi zicea de 13 milioane. Nu vreau să o minimalizez, nu mă interesează despre ea. Am vorbit cu ea că e nevasta lui Reghe, dar de acum înainte, nu. Nici cu Reghe dacă e", a declarat Gigi Becali la PRO X.

De la ce a plecat scandalul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan

Gigi Becali l-a ameninţat pe Dennis Man că, dacă nu va semna un contract de impresariere cu Giovanni Becali, nu va mai ajunge la Parma.

Becali vrea să o sară din schemă pe Anamaria Prodan, agentul lui Man. Conform surselor AS.ro, Gigi l-a introdus forţat pe Giovanni în negocieri, doar pentru ca soţia lui Reghecampf să nu câştige procentul de un milion de euro de la transferul istoric.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și