Închide meniul

"Au venit cu tabletele la arbitru. E inadmisibil!". Mircea Rednic, un car de nervi, după egalul nebun dintre Viitorul şi Sepsi. "Au băgat patru fundaşi centrali!"

Antena Sport Publicat: 26 ianuarie 2021, 16:28

Reclamă
"Au venit cu tabletele la arbitru. E inadmisibil!". Mircea Rednic, un car de nervi, după egalul nebun dintre Viitorul şi Sepsi. "Au băgat patru fundaşi centrali!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mircea Rednic, un car de nervi după Viitorul-Sepsi 3-3

Mircea Rednic a fost furios după egalul nebun, cu şase goluri, dintre Viitorul şi Sepsi. Antrenorul gazdelor şi-a certat jucătorii, dar i-a luat la rost şi pe adversari şi pe arbitrul partidei. "Aştia au băgat 4 fundaşi centrali la un moment dat", a spus Rednic despre oaspeţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic, despre arbitrul Horaţiu Feşnic: "L-or fi certat la pauză"

”Ce mă deranjează e că aveam 2-1, intrăm minutul 46, dăm pe lângă minge. Şi iese penalty-ul care a ieşit. Un pic de concentrare, să vorbeşti, e ultimul minut. Nu se poate ăla să sară nestingherit şi nimeni să nu îl jeneze în careul de 6 metri.

Chiar îmi pare rău, pentru că sunt două puncte pierdute. Echipa joacă, am jucat de la egal cu o echipă mult mai omogenă, cu condiţii financiare mult mai bune decât aici, cu jucători mai experimentaţi. Se vede că încă nu sunt jucători cu experienţă (n.r. jucătorii Viitorului). Mai tragi de timp, cum au făcut ei, s-au aşezat, cârcei, mai tragi un pic de timp. Asta e mentalitatea de aici şi nu e rea.

L-or fi certat la pauză (n.r. pe arbitrul Horaţiu Feşnic) că am înţeles că au venit cu tablete aici şi explicau, ceea ce e inadmisibil. Noi nu facem asta. Acum ce ar trebui? Noi să mergem acum să arătăm la ăla că a dat un corner care e inexistent. Inventat de el!”, a spus Mircea Rednic la finalul partidei.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 LIVE VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong ACUM, în AntenaPLAY. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și