Închide meniul

"Imagini insuportabile!". Griezmann, şocat de drama unui puşti de 15 ani. A fost bătut şi s-a aflat în comă. Mesajul emoţionant transmis de starul Barcelonei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2021, 7:17

"Imagini insuportabile!". Griezmann, şocat de drama unui puşti de 15 ani. A fost bătut şi s-a aflat în comă. Mesajul emoţionant transmis de starul Barcelonei

captură Instagram

Griezmann, impresionat de drama lui Yuriy, un copil agresat la Paris

Mai multe vedete din lumea sportului au fost impresionate de drama lui Yuriy, un copil de 15 ani, care a fost bătut de mai mulţi tineri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antoine Griezmann: "Forţează-te, Yuriy, şi fă-te bine!"

Antoine Griezmann a reacţionat pe contul de Twitter, după ce a văzut incidentul şocant care a avut loc în ţara sa. 

"Imagini insuportabile. Forţează-te, Yuriy, şi fă-te bine!", a scris starul Barcelonei. 

"Dar în ce lume de rahat trăim? Ce am făcut greşit?", a reacţionat Iker Casillas, fostul portar al lui Real Madrid şi al naţionalei Spaniei.  

Reclamă

"Imagini pe cât de violente, pe atât de insuportabile. Produse de o gaşcă nenorocită de laşi. Toată susţinerea mea pentru Yuriy şi familia sa", a fost şi mesajul înotătorului Amaury Leveaux.

Yiuriy este fan Barcelona şi Juventus

Yiuriy a fost atacat pe 15 ianuarie şi a ajuns la spital cu răni extrem de grave. "Lui Yuriy i s-au rupt nasul, braţul, umerii, coastele, degetele. Dar, mai mult de atât, i-au fracturat craniul în mai multe locuri. A suferit o operaţie de mai mult de şase ore, a stat în comă mai mult de o săptămână", a spus mama băiatului, în presa franceză.

Aceasta a creat şi un cont de Instagram unde a transmis astăzi că "Yuriy se simte mai bine. Vă mulţumim pentru susţinerea şi pentru rugăciunile voastre".

Reclamă 4 / 0/3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataliya (@maman_de_yuriy)

În spital, băiatul a împlinit 15 ani. Puştiul francez este fan Barcelona şi Juventus. "Iubitorul meu de fotbal. Încă vreau să îţi îndeplineşti visurile. Voi fi acolo pentru tine", a mai scris mama lui.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataliya (@maman_de_yuriy)

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și