Închide meniul

Mircea Rednic, prima reacţie după Craiova – Viitorul 1-1. Motivul pentru care a făcut 4 schimbări la pauză! Ce spune despre lupta la titlu

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 ianuarie 2021, 20:44

Reclamă
Mircea Rednic, prima reacţie după Craiova – Viitorul 1-1. Motivul pentru care a făcut 4 schimbări la pauză! Ce spune despre lupta la titlu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mircea Rednic a schimbat patru jucători după primele 45 de minute ale meciului cu Craiova

Constănţenii au făcut o primă repriză modestă şi nu au avut nicio ocazie de a marca. "Puriul" a reacţionat şi a făcut patru schimbări la pauză. S-a dovedit a fi inspirat. Imediat după ce a intrat pe teren, Damien Dussaut i-a oferit o pasă decisivă lui Andrei Artean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viitorul este în afara locurilor de play-off 

"Tot eu i-am băgat şi pe primii 11. Mă deranjează… trebuie să fii onest şi să spui când eşti obosit. Sunt jucători care abia aşteaptă să intre şi s-a văzut în repriza a doua. La mine nu există titulari sau rezerve. Mă bucur că cei care au intrat în repriza a doua au jucat simplu, nu s-au mai complicat. 

Facem un meci bun şi după facem un meci prost, nu îmi place asta. Sunt mulţumit acum că am reuşit să luăm un punct şi eu cred că e meritat", a declarat Mircea Rednic.

Jucătorii Viitorului au precizat că au fost spirite încinse la vestiare, după primele 45 de minute.

"Normal, cum să nu-i cerţi pentru că nu am avut în faţă o Craiova într-o formă foarte bună. Un pic de orgoliu, de ambiţie. Nu ai voie să intri cum am intrat noi, s-au pierdut multe mingi", a reacţionat antrenorul Viitorului.

Reclamă

Rednic a vorbit şi despre lupta la titlu. În decurs de cinci zile a remizat cu două pretendente la trofeu, FCSB (2-2) şi Universitatea Craiova (1-1). Întrebat cu care i-a fost mai greu, "Puriul" nu a stat pe gânduri: "De departe Steaua (n.r. FCSB), de departe!"

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” Vezi toate știrile
Citește și