Închide meniul

Walter Zenga, apărat după criticile pe care i le-a adus fiul său. "Ne-am cumpărat un apartament în Milano ca să îşi poată vizita copiii"

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 ianuarie 2021, 18:16

Reclamă
Walter Zenga, apărat după criticile pe care i le-a adus fiul său. "Ne-am cumpărat un apartament în Milano ca să îşi poată vizita copiii"

Colaj Instagram Hoara Borselli / Profimediaimages

Hoara Borselli a ieşit în apărarea lui Walter Zenga

Andrea Zenga nu a mai vorbit cu tatăl său de 14 ani şi nu s-a ferit să îşi facă publice nemulţumirile. "În cele ma importante momente din viaţa mea, şi nu spun asta cu răutate, el nu a fost acolo. Mama mea era, la fel şi fratele meu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După părerea mea nu este o obligaţie să fii tată, este o dorinţă. La 27 de ani nu trebuie să primesc un mesaj pe lună, trebuie mai mult de atât. Nu am simţit niciodată nevoia să mă duc să-l caut", a declarat tânărul de 27 de ani, care este antrenor personal şi e o prezenţă constantă în show-urile de televiziune.

Hoara Borselli a sărit în apărarea lui Walter Zenga

Una dintre fostele iubite ale lui Walter Zenga a decis să vină în ajutorul portarului de legendă al lui Inter. Este vorba de Hoara Borselli.

"Am un mare respect pentru Walter şi am amintiri extrem de plăcute alături de el. Am intervenit pentru a-i apăra imaginea care este distorsionată faţă de cea a omului pe care l-am cunoscut şi alături de care am trăit timp de şase ani.

Am urmărit problemele pe care le-a avut în timpul divorţului cu fosta soţie Roberta Termali, acestea fiind cauzate de faptul că muncea în străinătate. Vorbesc acum despre anii în care am trăit alături de Zenga. Abia aşteta să se întoarcă din Statele Unite şi să îşi îmbrăţişeze copiii, să petreacă mai mult timp împreună cu ei. Ne-am cumpărat un apartament în Milano ca să îşi poată vizita fiii.

Reclamă

Eu am încercat să fac un pas în spate pentru că mi-am dorit ca aceşti copii să poată avea o relaţie exclusivă cu tatăl lor, atunci când puteau fi împreună", a dezvăluit Hoara Borselli, citată de igossip.it.

Actriţa care este cu 16 ani mai tânără decât fostul antrenor al lui FCSB a recunoscut, la finalul anului trecut, că Walter a divorţat de Elvira Carfagna pentru a fi alături de ea. Zenga a fost căsătorit şi cu Roberta Termali şi acum este pe punctul de a se despărţi de românca Raluca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hoara Borselli (@hoara_borselli)

Reclamă 4 / 0/3

Walter a fost aproape să ajungă în fața altarului și cu Hoara Borselli, dar cei doi s-au despărţit după 6 ani de relație.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și