Închide meniul

Walter Zenga, apărat după criticile pe care i le-a adus fiul său. "Ne-am cumpărat un apartament în Milano ca să îşi poată vizita copiii"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 ianuarie 2021, 18:16

Walter Zenga, apărat după criticile pe care i le-a adus fiul său. "Ne-am cumpărat un apartament în Milano ca să îşi poată vizita copiii"

Colaj Instagram Hoara Borselli / Profimediaimages

Hoara Borselli a ieşit în apărarea lui Walter Zenga

Andrea Zenga nu a mai vorbit cu tatăl său de 14 ani şi nu s-a ferit să îşi facă publice nemulţumirile. "În cele ma importante momente din viaţa mea, şi nu spun asta cu răutate, el nu a fost acolo. Mama mea era, la fel şi fratele meu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După părerea mea nu este o obligaţie să fii tată, este o dorinţă. La 27 de ani nu trebuie să primesc un mesaj pe lună, trebuie mai mult de atât. Nu am simţit niciodată nevoia să mă duc să-l caut", a declarat tânărul de 27 de ani, care este antrenor personal şi e o prezenţă constantă în show-urile de televiziune.

Hoara Borselli a sărit în apărarea lui Walter Zenga

Una dintre fostele iubite ale lui Walter Zenga a decis să vină în ajutorul portarului de legendă al lui Inter. Este vorba de Hoara Borselli.

"Am un mare respect pentru Walter şi am amintiri extrem de plăcute alături de el. Am intervenit pentru a-i apăra imaginea care este distorsionată faţă de cea a omului pe care l-am cunoscut şi alături de care am trăit timp de şase ani.

Am urmărit problemele pe care le-a avut în timpul divorţului cu fosta soţie Roberta Termali, acestea fiind cauzate de faptul că muncea în străinătate. Vorbesc acum despre anii în care am trăit alături de Zenga. Abia aşteta să se întoarcă din Statele Unite şi să îşi îmbrăţişeze copiii, să petreacă mai mult timp împreună cu ei. Ne-am cumpărat un apartament în Milano ca să îşi poată vizita fiii.

Reclamă

Eu am încercat să fac un pas în spate pentru că mi-am dorit ca aceşti copii să poată avea o relaţie exclusivă cu tatăl lor, atunci când puteau fi împreună", a dezvăluit Hoara Borselli, citată de igossip.it.

Actriţa care este cu 16 ani mai tânără decât fostul antrenor al lui FCSB a recunoscut, la finalul anului trecut, că Walter a divorţat de Elvira Carfagna pentru a fi alături de ea. Zenga a fost căsătorit şi cu Roberta Termali şi acum este pe punctul de a se despărţi de românca Raluca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hoara Borselli (@hoara_borselli)

Reclamă 4 / 0/3

Walter a fost aproape să ajungă în fața altarului și cu Hoara Borselli, dar cei doi s-au despărţit după 6 ani de relație.

Recomandări
  • Walter Zenga divorţează de Raluca Zenga
  • Este în conflict cu unul dintre fiii săi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și