Închide meniul

Coşmar pentru granzii Europei! Barcelona, chin cu o echipă din liga a treia. Două penalty-uri ratate + Liverpool, eşec şocant pe Anfield. Primul, după 68 de meciuri!

Antena Sport Publicat: 21 ianuarie 2021, 21:05

Reclamă
Coşmar pentru granzii Europei! Barcelona, chin cu o echipă din liga a treia. Două penalty-uri ratate + Liverpool, eşec şocant pe Anfield. Primul, după 68 de meciuri!

profimediaimages

Liverpool, învinsă după 68 de meciuri pe Anfield

Barcelona nu a învăţat din umilinţa lui Real Madrid, care a fost eliminată din 16-mile Cupei Spaniei, de o echipă de liga a treia, Alcoyano. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona, chin cu Cornella, în Cupa Spaniei

Barcelona nu a reuşit să dea niciun gol timp de 90 de minute, contra lui Cornella, care evoluează de asemenea în a treia ligă valorică a Spaniei. 

Pjanici şi Dembele au ratat câte un penalty, iar meciul a intrat în prelungiri, unde Dembele şi-a răscumpărat greşeala şi a marcat în minutul 92. Braithwaite a stabilit scorul final în minutul 120. 

Messi nu a făcut parte din lot, dar pe teren s-au aflat mai multe vedete, în frunte cu Griezmann.

Liverpool, primul eşec pe Anfield după 68 de meciuri

O surpriză uriaşă a avut loc şi în Anglia. Liverpool a fost învinsă în campionat de Burnley. Oaspeţii s-au impus cu 1-0, prin golul lui Ashley Barnes, din minutul 83, din penalty. 

Reclamă

Este primul eşec suferit de Liverpool pe propriul teren, în Premier League, din 23 aprilie 2017. De atunci, cormoranii au jucat 68 de meciuri. Timp de 3 ani și 273 de zile a durat invincibilitatea lui Liverpool, a doua cea mai lungă serie din istoria competiției.

Liverpool îşi pune în pericol şi şansele de a-şi păstra titlul de campioană. Echipa antrenată de Jurgen Klopp a rămas la şase puncte de liderul Manchester United.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și