Închide meniul

Coşmar pentru granzii Europei! Barcelona, chin cu o echipă din liga a treia. Două penalty-uri ratate + Liverpool, eşec şocant pe Anfield. Primul, după 68 de meciuri!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 ianuarie 2021, 21:05

Coşmar pentru granzii Europei! Barcelona, chin cu o echipă din liga a treia. Două penalty-uri ratate + Liverpool, eşec şocant pe Anfield. Primul, după 68 de meciuri!

profimediaimages

Liverpool, învinsă după 68 de meciuri pe Anfield

Barcelona nu a învăţat din umilinţa lui Real Madrid, care a fost eliminată din 16-mile Cupei Spaniei, de o echipă de liga a treia, Alcoyano. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona, chin cu Cornella, în Cupa Spaniei

Barcelona nu a reuşit să dea niciun gol timp de 90 de minute, contra lui Cornella, care evoluează de asemenea în a treia ligă valorică a Spaniei. 

Pjanici şi Dembele au ratat câte un penalty, iar meciul a intrat în prelungiri, unde Dembele şi-a răscumpărat greşeala şi a marcat în minutul 92. Braithwaite a stabilit scorul final în minutul 120. 

Messi nu a făcut parte din lot, dar pe teren s-au aflat mai multe vedete, în frunte cu Griezmann.

Liverpool, primul eşec pe Anfield după 68 de meciuri

O surpriză uriaşă a avut loc şi în Anglia. Liverpool a fost învinsă în campionat de Burnley. Oaspeţii s-au impus cu 1-0, prin golul lui Ashley Barnes, din minutul 83, din penalty. 

Reclamă

Este primul eşec suferit de Liverpool pe propriul teren, în Premier League, din 23 aprilie 2017. De atunci, cormoranii au jucat 68 de meciuri. Timp de 3 ani și 273 de zile a durat invincibilitatea lui Liverpool, a doua cea mai lungă serie din istoria competiției.

Liverpool îşi pune în pericol şi şansele de a-şi păstra titlul de campioană. Echipa antrenată de Jurgen Klopp a rămas la şase puncte de liderul Manchester United.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Barcelona, chin cu Cornella
  • Liverpool, învinsă de Burnley

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” Vezi toate știrile
Citește și