Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Bombardierul" Ion Pascu, dezvăluiri despre cea mai importantă victorie a carierei. Cum a reușit să dea lovitura în Bellator

Antena Sport Publicat: 21 ianuarie 2021, 7:48

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Bombardierul" Ion Pascu, dezvăluiri despre cea mai importantă victorie a carierei. Cum a reușit să dea lovitura în Bellator

AS.ro LIVE

Ion Pascu a răspuns întrebărilor lui Cătălin Oprișan

Pascu a trecut prin momente uluitoare de-a lungul vieții. A lucrat în construcții, în Spania, până să ajungă să se antreneze cu Conor McGregor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Pascu a obținut o victorie uriașă în promoția Bellator

Pascu e primul luptător stabilit în România care câştigă un meci în Bellator, a doua promoţie de MMA a lumii, după UFC. În luna septembrie, l-a bătut la el acasă pe italianul Stefano Paterno și a obținut cea mai mare victorie a carierei.

"Am obținut o victorie frumoasă. Am avut noroc pentru că am știut, cu ceva timp în urmă, de acest meci. Am avut timp să mă pregătesc.

Știam despre el, am urmărit câteva meciuri. Cel mai mult l-au studiat antrenorii, asta e meseria lor. Acum am lucrat mai mult cu Florian Ceafalău și el a observat că am un atuu în lupta la sol. 

A zis că pentru lupta la sol să o pregătim în detaliu. A decurs bine la antrenament, exact ce spunea Florian să fac la antrenamente. Așa cum m-am pregătit, așa a ieșit și la meci", a declarat "Bombardierul" Pascu la AS.ro LIVE.

Reclamă
Reclamă 4

Ion Pascu, românul care s-a antrenat cu McGregor

Ion Pascu are 38 de ani și este fost campion la juniori la lupte libere. El a renunțat la această disciplină la numai 21 de ani. A revenit în sport, la Steaua, unde s-a apucat de MMA.

Pascu are şi centura neagră în jujitsu. De altfel, românul s-a lăudat în mai multe rânduri că este mai bun decât Conor McGregor la această disciplină. El are şi o poveste impresionantă de viaţă.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:33

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

19:30

LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia este ACUM în AntenaPLAY! Vreme ploioasă la Spa

19:25

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!

19:19

Jaqueline Cristian, victorie fabuloasă cu Caroline Garcia! Performanță uriașă! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și