Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Bombardierul" Ion Pascu, dezvăluiri despre cea mai importantă victorie a carierei. Cum a reușit să dea lovitura în Bellator

Antena Sport Publicat: 21 ianuarie 2021, 7:48

EXCLUSIV AS.ro LIVE | "Bombardierul" Ion Pascu, dezvăluiri despre cea mai importantă victorie a carierei. Cum a reușit să dea lovitura în Bellator

AS.ro LIVE

Ion Pascu a răspuns întrebărilor lui Cătălin Oprișan

  • Ion Pascu se antrenează cu Conor McGregor
  • Succes uriaș în promoția Bellator

Pascu a trecut prin momente uluitoare de-a lungul vieții. A lucrat în construcții, în Spania, până să ajungă să se antreneze cu Conor McGregor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Pascu a obținut o victorie uriașă în promoția Bellator

Pascu e primul luptător stabilit în România care câştigă un meci în Bellator, a doua promoţie de MMA a lumii, după UFC. În luna septembrie, l-a bătut la el acasă pe italianul Stefano Paterno și a obținut cea mai mare victorie a carierei.

"Am obținut o victorie frumoasă. Am avut noroc pentru că am știut, cu ceva timp în urmă, de acest meci. Am avut timp să mă pregătesc.

Reclamă

Știam despre el, am urmărit câteva meciuri. Cel mai mult l-au studiat antrenorii, asta e meseria lor. Acum am lucrat mai mult cu Florian Ceafalău și el a observat că am un atuu în lupta la sol. 

A zis că pentru lupta la sol să o pregătim în detaliu. A decurs bine la antrenament, exact ce spunea Florian să fac la antrenamente. Așa cum m-am pregătit, așa a ieșit și la meci", a declarat "Bombardierul" Pascu la AS.ro LIVE.

Reclamă

Ion Pascu, românul care s-a antrenat cu McGregor

Ion Pascu are 38 de ani și este fost campion la juniori la lupte libere. El a renunțat la această disciplină la numai 21 de ani. A revenit în sport, la Steaua, unde s-a apucat de MMA.

Pascu are şi centura neagră în jujitsu. De altfel, românul s-a lăudat în mai multe rânduri că este mai bun decât Conor McGregor la această disciplină. El are şi o poveste impresionantă de viaţă.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce a realizat un soldat după ce a părăsit frontul! A luptat în bătălia pentru Kiev-Oblast
FIGHT • 26 feb., 11:52
Ce a realizat un soldat după ce a părăsit frontul! Acesta luptase în bătălia pentru Kiev-Oblast
FIGHT • 16 dec., 21:25
Gala ”iFight Heroes Bătaie-n Balcani” a fost în direct pe AntenaPLAY. Cele mai tari meciuri sunt pe Antena 1, sâmbătă, după super show-ul Te Cunosc De Undeva
Gala iFight Heroes „Bombardieri în Mioveni!” e live pe AntenaPLAY
FIGHT • 17 sept., 0:35
Sandu Lungu, show la iFight Heroes „Bombardieri în Mioveni”, în direct pe Antena 1. Evenimentul integral poate fi urmărit pe AntenaPLAY
FIGHT • 2 sept., 21:11
„Bombardierul” Pascu, gata de show: „Să vină ăştia cu ‘clanţa’ mare!” Cum l-a convins pe Lungu să lupte la iFight Heroes (16 septembrie, pe Antena 1 şi AntenaPLAY)
„Bombardierul” Pascu
Fight • 25 iun., 0:36
„Bombardierul” Pascu l-a răpus pe „Mutantul” Franţei la iFight HEROES „Marea Confruntare”. Românul, câştigător prin „Heel Hook” în prima rundă. Jonathan Bosuku, trimis direct la medic!