Închide meniul

"Nu mă interesează ce a spus Gigi Becali". Patronul Astrei a rezolvat situaţia lui Budescu! Ce ofertă i-a făcut Ioan Niculae ca să nu plece la FCSB

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2021, 18:38

Reclamă
"Nu mă interesează ce a spus Gigi Becali". Patronul Astrei a rezolvat situaţia lui Budescu! Ce ofertă i-a făcut Ioan Niculae ca să nu plece la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Constantin Budescu a fost convins de Ioan Niculae să rămână la Astra

Ioan Niculae a mers personal la Astra ca să rezolve situaţia lui Constantin Budescu. Fotbalistul a spus după meciul cu Universitatea Craiova că nu are nicio ofertă oficială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Niculae: "Mi-a spus că dacă îi dau banii în două părți acceptă propunerea mea"

"Am fost acum câteva zile la un antrenament și am vorbit cu Budescu. I-am propus un contract pe un an și jumătate sau pe doi ani, dar până la urmă îl facem pe cât vrea el. Mi-a spus că dacă îi dau banii în două părți acceptă propunerea mea.

Nu mă interesează ce a spus Gigi Becali, că îl vrea și el liber de contract. Eu nu mă apuc să comentez ceea ce spune Gigi. Eu vă spun doar ceea ce mă privește pe mine. Eu sunt bucuros că Budi mi-a spus că acceptă să continue la Astra, iar acum urmează să facem actele. Aștept să facem actele.

I-am mai spus că îl las să plece la orice oră îmi vine cu o ofertă avantajoasă pentru el. Vreau să vă mai spun că după ce Budi se va lăsa de fotbal eu îl aștept în conducerea clubului. Este un băiat care mă poate ajuta la Astra și după ce termină cu cariera de jucător", a declarat Ioan Niculae, în prosport.

Constantin Budescu vrea să joace până la 40 de ani

La 31 de ani, Budescu are un sezon de excepţie la Astra. A jucat în 13 meciuri, în campionat, şi a reuşit 6 goluri şi 8 pase decisive! Budescu a făcut show şi la antrenamente, unde a dat gol de pe tunelul care duce la vestiare pe arena din Giurgiu.

Reclamă

"Eu sunt foarte motivat, vreau să mai joc fotbal până la 39-40 de ani. Așa că mă apuc și eu acum de fotbal, după 30 de ani, până acum am jucat de plăcere", a spus, luna trecută, Budescu pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 16:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și