Închide meniul

"Nu mă interesează ce a spus Gigi Becali". Patronul Astrei a rezolvat situaţia lui Budescu! Ce ofertă i-a făcut Ioan Niculae ca să nu plece la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2021, 18:38

"Nu mă interesează ce a spus Gigi Becali". Patronul Astrei a rezolvat situaţia lui Budescu! Ce ofertă i-a făcut Ioan Niculae ca să nu plece la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Constantin Budescu a fost convins de Ioan Niculae să rămână la Astra

Ioan Niculae a mers personal la Astra ca să rezolve situaţia lui Constantin Budescu. Fotbalistul a spus după meciul cu Universitatea Craiova că nu are nicio ofertă oficială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Niculae: "Mi-a spus că dacă îi dau banii în două părți acceptă propunerea mea"

"Am fost acum câteva zile la un antrenament și am vorbit cu Budescu. I-am propus un contract pe un an și jumătate sau pe doi ani, dar până la urmă îl facem pe cât vrea el. Mi-a spus că dacă îi dau banii în două părți acceptă propunerea mea.

Nu mă interesează ce a spus Gigi Becali, că îl vrea și el liber de contract. Eu nu mă apuc să comentez ceea ce spune Gigi. Eu vă spun doar ceea ce mă privește pe mine. Eu sunt bucuros că Budi mi-a spus că acceptă să continue la Astra, iar acum urmează să facem actele. Aștept să facem actele.

I-am mai spus că îl las să plece la orice oră îmi vine cu o ofertă avantajoasă pentru el. Vreau să vă mai spun că după ce Budi se va lăsa de fotbal eu îl aștept în conducerea clubului. Este un băiat care mă poate ajuta la Astra și după ce termină cu cariera de jucător", a declarat Ioan Niculae, în prosport.

Constantin Budescu vrea să joace până la 40 de ani

La 31 de ani, Budescu are un sezon de excepţie la Astra. A jucat în 13 meciuri, în campionat, şi a reuşit 6 goluri şi 8 pase decisive! Budescu a făcut show şi la antrenamente, unde a dat gol de pe tunelul care duce la vestiare pe arena din Giurgiu.

Reclamă

"Eu sunt foarte motivat, vreau să mai joc fotbal până la 39-40 de ani. Așa că mă apuc și eu acum de fotbal, după 30 de ani, până acum am jucat de plăcere", a spus, luna trecută, Budescu pentru AS.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și