Închide meniul

Un nou selecţioner la naţionala României! Cristian Dulca va pregăti echipa de fete. Ce obiectiv i-a stabilit Răzvan Burleanu

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2021, 14:15

Reclamă
Un nou selecţioner la naţionala României! Cristian Dulca va pregăti echipa de fete. Ce obiectiv i-a stabilit Răzvan Burleanu

frf.ro

Cristi Dulca, noul selecţioner al naţionalei feminine

Omul care a învins de două ori cancerul şi care a reprezentat România la Campionatul Mondial, Cristi Dulca, a fost numit selecţioner al naţionalei feminine. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Dulca, prieten şi vecin cu fostul selecţioner: "Această funcție reprezintă o nouă provocare"

Dulca a semnat un contract valabil cinci ani şi are ca obiectiv calificarea la Campionatul European din 2025. Până atunci, va juca şi în preliminarii Cupei Mondiale din 2023.

”Această funcție reprezintă o nouă provocare pentru mine și vreau să mulțumesc, în primul rând, conduceriii FRF pentru încrederea acordată. Ne așteaptă un parcurs lung, însă sunt încrezător că împreună putem reuși schimbări majore în fotbalul feminin din România.

Sper să cunosc cât mai repede fotbalul feminin. Am noroc pentru că Mirel Albon, fostul selecţioner este prietenul meu şi chiar vecinul meu, stăm în acelaşi cartier. Pe această cale vreau să-l felicit pentru tot ce a făcut”, a spus Dulca, astăzi, la prezentarea oficială, potrivit frf.ro.

Reclamă

Răzvan Burleanu: "Domnul Cristian Dulca este omul potrivit"

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi-a arătat încrederea în Dulca, cel care a mai fost selecţioner între 2015 şi 2018, când a condus reprezentativa masculină U21.

”A sosit momentul pentru o nouă etapă în fotbalul feminin românesc! Dezvoltarea fotbalului feminin a atins cote impresionante în ultimii ani, prin creșterea exponențială a numărului de practicante, jucătoare legitimate și cluburi. Ne dorim să continuăm acest trend ascendent și consider că domnul Cristian Dulca este omul potrivit”, a precizat președintele FRF, Răzvan Burleanu

Ca jucător, Dulca a fost campion cu Rapid. El le-a mai antrenat pe FC Vaslui, FC Universitatea Cluj, Delta Tulcea, Gaz-Metan Mediaș și Jiul Petroșani.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 2-0. Raul Silva şi Andrei Ivan au marcat pentru olteni! Darius Olaru a ratat un penalty 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău Vezi toate știrile
Citește și