Închide meniul

Un nou selecţioner la naţionala României! Cristian Dulca va pregăti echipa de fete. Ce obiectiv i-a stabilit Răzvan Burleanu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2021, 14:15

Un nou selecţioner la naţionala României! Cristian Dulca va pregăti echipa de fete. Ce obiectiv i-a stabilit Răzvan Burleanu

frf.ro

Cristi Dulca, noul selecţioner al naţionalei feminine

Omul care a învins de două ori cancerul şi care a reprezentat România la Campionatul Mondial, Cristi Dulca, a fost numit selecţioner al naţionalei feminine. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Dulca, prieten şi vecin cu fostul selecţioner: "Această funcție reprezintă o nouă provocare"

Dulca a semnat un contract valabil cinci ani şi are ca obiectiv calificarea la Campionatul European din 2025. Până atunci, va juca şi în preliminarii Cupei Mondiale din 2023.

”Această funcție reprezintă o nouă provocare pentru mine și vreau să mulțumesc, în primul rând, conduceriii FRF pentru încrederea acordată. Ne așteaptă un parcurs lung, însă sunt încrezător că împreună putem reuși schimbări majore în fotbalul feminin din România.

Sper să cunosc cât mai repede fotbalul feminin. Am noroc pentru că Mirel Albon, fostul selecţioner este prietenul meu şi chiar vecinul meu, stăm în acelaşi cartier. Pe această cale vreau să-l felicit pentru tot ce a făcut”, a spus Dulca, astăzi, la prezentarea oficială, potrivit frf.ro.

Reclamă

Răzvan Burleanu: "Domnul Cristian Dulca este omul potrivit"

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi-a arătat încrederea în Dulca, cel care a mai fost selecţioner între 2015 şi 2018, când a condus reprezentativa masculină U21.

”A sosit momentul pentru o nouă etapă în fotbalul feminin românesc! Dezvoltarea fotbalului feminin a atins cote impresionante în ultimii ani, prin creșterea exponențială a numărului de practicante, jucătoare legitimate și cluburi. Ne dorim să continuăm acest trend ascendent și consider că domnul Cristian Dulca este omul potrivit”, a precizat președintele FRF, Răzvan Burleanu

Ca jucător, Dulca a fost campion cu Rapid. El le-a mai antrenat pe FC Vaslui, FC Universitatea Cluj, Delta Tulcea, Gaz-Metan Mediaș și Jiul Petroșani.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și