Închide meniul

Dan Petrescu i-a uimit pe turci. "Poate ar fi trebuit să aleg Fenerbahce!". Cum l-a convins başkanul de la Kayserispor

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2021, 8:26

Reclamă
Dan Petrescu i-a uimit pe turci. "Poate ar fi trebuit să aleg Fenerbahce!". Cum l-a convins başkanul de la Kayserispor

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Dan Petrescu are planuri mari în Turcia

Petrescu a revenit după trei decenii în Turcia. În 1991 a fost la un pas de a deveni jucătorul lui Fenerbahce. A refuzat in extremis oferta pentru a semna cu Foggia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu încearcă să o scape pe Kayserispor de retrogradare

"Eu am fost în Istanbul pentru a semna cu Fenerbahce. Am stat acolo o săptămână şi am semnat un precontract. La final, o echipă, Foggia, a trimis un avion privat din Italia. Nu ştiu de ce, dar am ales să joc acolo. Poate ar fi trebuit să aleg Fenerbahce. 

Hagi şi Popescu sunt prietenii mei, am jucat 12 ani împreună la naţionala României. Amândoi sunt legende, au jucat pentru Barcelona, Real Madrid şi Galatasaray. Am petrecut momente fantastice împreună şi continuăm să fim prieteni buni", a declarat Dan Petrescu pentru trtspor.com.

Jurnaliştii turci l-au întrebat cum au decurs negocierile cu başkanul de la Kayserispor, care este femeie. 

"Am vorbit cu ea când eram în Dubai, cu familia. Başkanul m-a contactat prin apel video. A încercat să mă convingă să vin aici şi a făcut o treabă bună. De aceea am semnat. După ce am fost în Rusia, China, Polonia, Qatar şi Emirate, de ce să nu încerc şi în Turcia? Cred că Turcia este cel mai bun campionat în care am antrenat. Patronul a făcut treabă foarte bună când m-a convins", a mai spus antrenorul lui Kayserispor.

Reclamă

Cât va câştiga Dan Petrescu la Kayserispor

Fostul antrenor al lui CFR Cluj a avut un debut ratat pe banca lui Kayserispor. A fost învins de Gaziantep, echipa de la care tocmai a fost demis Marius Şumudică. Petrescu se poate răzbuna în această etapă, împotriva campioanei en-titre Istanbul Başakşehir.

Dan Petrescu este plătit regeşte în Turcia. Va încasa 500.000 de euro dacă va reuşi evitarea retrogradării, cu 100.000 mai puţin decât salariul pe care îl avea Şumudică la Gaziantep. Dacă îşi îndeplineşte obiectivul, va obţine un contract de 1,4 milioane de euro pentru următoarele două sezoane.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și