Închide meniul

Dan Petrescu i-a uimit pe turci. "Poate ar fi trebuit să aleg Fenerbahce!". Cum l-a convins başkanul de la Kayserispor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2021, 8:26

Dan Petrescu i-a uimit pe turci. "Poate ar fi trebuit să aleg Fenerbahce!". Cum l-a convins başkanul de la Kayserispor

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Dan Petrescu are planuri mari în Turcia

Petrescu a revenit după trei decenii în Turcia. În 1991 a fost la un pas de a deveni jucătorul lui Fenerbahce. A refuzat in extremis oferta pentru a semna cu Foggia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu încearcă să o scape pe Kayserispor de retrogradare

"Eu am fost în Istanbul pentru a semna cu Fenerbahce. Am stat acolo o săptămână şi am semnat un precontract. La final, o echipă, Foggia, a trimis un avion privat din Italia. Nu ştiu de ce, dar am ales să joc acolo. Poate ar fi trebuit să aleg Fenerbahce. 

Hagi şi Popescu sunt prietenii mei, am jucat 12 ani împreună la naţionala României. Amândoi sunt legende, au jucat pentru Barcelona, Real Madrid şi Galatasaray. Am petrecut momente fantastice împreună şi continuăm să fim prieteni buni", a declarat Dan Petrescu pentru trtspor.com.

Jurnaliştii turci l-au întrebat cum au decurs negocierile cu başkanul de la Kayserispor, care este femeie. 

"Am vorbit cu ea când eram în Dubai, cu familia. Başkanul m-a contactat prin apel video. A încercat să mă convingă să vin aici şi a făcut o treabă bună. De aceea am semnat. După ce am fost în Rusia, China, Polonia, Qatar şi Emirate, de ce să nu încerc şi în Turcia? Cred că Turcia este cel mai bun campionat în care am antrenat. Patronul a făcut treabă foarte bună când m-a convins", a mai spus antrenorul lui Kayserispor.

Reclamă

Cât va câştiga Dan Petrescu la Kayserispor

Fostul antrenor al lui CFR Cluj a avut un debut ratat pe banca lui Kayserispor. A fost învins de Gaziantep, echipa de la care tocmai a fost demis Marius Şumudică. Petrescu se poate răzbuna în această etapă, împotriva campioanei en-titre Istanbul Başakşehir.

Dan Petrescu este plătit regeşte în Turcia. Va încasa 500.000 de euro dacă va reuşi evitarea retrogradării, cu 100.000 mai puţin decât salariul pe care îl avea Şumudică la Gaziantep. Dacă îşi îndeplineşte obiectivul, va obţine un contract de 1,4 milioane de euro pentru următoarele două sezoane.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ce ofertă a refuzat Dan Petrescu
  • Anunţul făcut de fostul antrenor al lui CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:08 Real Madrid – FC Barcelona 1-1. Vinicius, gol din penalty în El Clasico. Christensen a marcat după o gafă uriaşă făcută de Lunin! 22:00 LIVE VIDEOSporting – Guimaraes (22:30) e meciul zilei în Liga Portugal, live în AntenaPLAY. Porto, victorie muncită la Casa Pia 21:57 „Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!” 21:55 Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!” 21:23 Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă 21:17 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!” 20:35 Manchester United, aproape de o ruşine istorică în Cupa Angliei! S-a calificat în finală după lovituri de departajare cu Coventry 20:35 Sepsi – Universitatea Craiova 1-3. Costel Gâlcă, victorie la debutul pe banca oltenilor. Andrei Ivan, gol după opt luni! 20:23 Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid: „De aceea am luat această decizie grea!” 20:06 „Decizie de pus în ramă!” Mihai Stoica, răspuns vehement după acuzaţiile făcute de Dan Şucu şi Victor Angelescu Vezi toate știrile
Citește și