Închide meniul

OFICIAL! Dinastia Balaci la Craiova! Rotaru l-a adus pe nepotul fostului mare jucător

Alexandru Ivan Publicat: 18 ianuarie 2021, 17:36

Reclamă
OFICIAL! Dinastia Balaci la Craiova! Rotaru l-a adus pe nepotul fostului mare jucător

Facebook Craiova

Atanas Trică a debutat la Universitatea Craiova

Eugen Trică a fost căsătorit timp de 17 ani cu Lorena Balaci, fiica cea mare a lui Ilie Balaci. Cei doi au împreuna doi copii, iar mezinul, Atanas, a fost prezentat oficial de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru îl aduce la Craiova pe nepotul lui Ilie Balaci

Atanas are doar 16 ani și va evolua la echipa a doua a oltenilor. Acesta evoluează pe postul de atacant și impresionează prin fizicul său, având o înălțime de 1,91m.

„Atanas Trică, nepotul marelui Ilie Balaci și-a îndeplinit visul: acela de a juca în alb-albastrul Științei. Atacantul în vârstă de doar 16 ani, cu o înălțime de 1,91 m., s-a reunit astăzi alături de echipa a doua. Mult succes, Atanas!”, au scris cei de la Craiova pe pagina oficială de Facebook.

Atanas a crescut la juniorii lui Daco-Getica. El visează să dea goluri pe Ion Oblemenco și să-i încânte pe fanii olteni, așa cum a făcut-o și bunicul său.

Reclamă

Lorena Balaci: "Nu e Balaci! Va fi noul Cămătaru"

"Având 16 ani, va evolua la echipa a doua a clubului, cea din liga a 3-a. Vreau să vă spun ceva. El nu va fi noul Balaci, e nepotul lui Ilie Balaci, dar are alte calități, inclusiv față de tatăl lui, Eugen. Are 1,91 înălțime, tata avea 1,72, iar Eugen are 1,80. De-aici pleacă totul. Este un vârf împins, număr 9. Nea Marin Barbu, care-l cunoaște de mic, ne-a spus: «Bă, vedeți-vă de treabă, nu e Balaci, va fi noul Cămătaru!». Și într-adevăr, se aseamănă", a spus mama tânărului fotbalist, pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:54 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și