Închide meniul

OFICIAL! Dinastia Balaci la Craiova! Rotaru l-a adus pe nepotul fostului mare jucător

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 ianuarie 2021, 17:36

OFICIAL! Dinastia Balaci la Craiova! Rotaru l-a adus pe nepotul fostului mare jucător

Facebook Craiova

Atanas Trică a debutat la Universitatea Craiova

Eugen Trică a fost căsătorit timp de 17 ani cu Lorena Balaci, fiica cea mare a lui Ilie Balaci. Cei doi au împreuna doi copii, iar mezinul, Atanas, a fost prezentat oficial de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru îl aduce la Craiova pe nepotul lui Ilie Balaci

Atanas are doar 16 ani și va evolua la echipa a doua a oltenilor. Acesta evoluează pe postul de atacant și impresionează prin fizicul său, având o înălțime de 1,91m.

„Atanas Trică, nepotul marelui Ilie Balaci și-a îndeplinit visul: acela de a juca în alb-albastrul Științei. Atacantul în vârstă de doar 16 ani, cu o înălțime de 1,91 m., s-a reunit astăzi alături de echipa a doua. Mult succes, Atanas!”, au scris cei de la Craiova pe pagina oficială de Facebook.

Atanas a crescut la juniorii lui Daco-Getica. El visează să dea goluri pe Ion Oblemenco și să-i încânte pe fanii olteni, așa cum a făcut-o și bunicul său.

Reclamă

Lorena Balaci: "Nu e Balaci! Va fi noul Cămătaru"

"Având 16 ani, va evolua la echipa a doua a clubului, cea din liga a 3-a. Vreau să vă spun ceva. El nu va fi noul Balaci, e nepotul lui Ilie Balaci, dar are alte calități, inclusiv față de tatăl lui, Eugen. Are 1,91 înălțime, tata avea 1,72, iar Eugen are 1,80. De-aici pleacă totul. Este un vârf împins, număr 9. Nea Marin Barbu, care-l cunoaște de mic, ne-a spus: «Bă, vedeți-vă de treabă, nu e Balaci, va fi noul Cămătaru!». Și într-adevăr, se aseamănă", a spus mama tânărului fotbalist, pentru gsp.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și