Închide meniul

Un arbitru spaniol este acuzat de malpraxis. 50 de femei susţin că le-a transformat în "monştri". Caz şocant!

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2021, 10:32

Reclamă
Un arbitru spaniol este acuzat de malpraxis. 50 de femei susţin că le-a transformat în "monştri". Caz şocant!

Profimediaimages

Cesar Noval, acuzat că a făcut erori incredibile

Arbitrul a primit critici dure. Fostele paciente ale lui Cesar au dezvăluit că au rămas cu sechele fizice şi psihice după ce au fost operate în Valencia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cesar Noval, acuze de malpraxis

Jurnaliştii de la Record anunţă că mai multe persoane care au ajuns pe mâna lui Cesar Noval se plâng pentru ceea ce au păţit. "Cerem să ni se facă dreptate pentru ceea ce s-a întâmplat cu trupurile noastre", este mesajul care predomină.

Au fost postate şi mai multe imagini de după operaţiile efectuate de cel care a arbitrat mai multe meciuri internaţionale. "Îţi mulţumesc, Cesar Noval, pentru aceste rezultate uimitoare cu care am rămas după ce am plătit modesta sumă de 6936 de euro", este mesajul care însoţeşte una dintre fotografii.

"Trimiteţi mai departe pentru ca acest bărbat să se oprească din ceea ce face şi să se concentreze mai mult pe fotbal. Nu ştiu dacă se descurcă mai bine acolo, dar măcar nu mai provoacă durere", a spus o altă fostă pacientă.

Reacţia lui Cesar Noval a fost brutală şi a stârnit reacţii chiar şi mai violente.

Reclamă

"Unele femei au rămas ca niște mici monștri. Totuşi, trebuia să vedeți cum au venit, cum erau și ce a fost nevoie pentru fiecare caz în parte", a încercat să se apere Cesar Noval.

Spaniolul a fost şi la Bucureşti. În 2018 a arbitrat-o pe FCSB în meciul cu Hajduk Split, din turul trei preliminar al Europa League.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și