Închide meniul

Un arbitru spaniol este acuzat de malpraxis. 50 de femei susţin că le-a transformat în "monştri". Caz şocant!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2021, 10:32

Un arbitru spaniol este acuzat de malpraxis. 50 de femei susţin că le-a transformat în "monştri". Caz şocant!

Profimediaimages

Cesar Noval, acuzat că a făcut erori incredibile

Arbitrul a primit critici dure. Fostele paciente ale lui Cesar au dezvăluit că au rămas cu sechele fizice şi psihice după ce au fost operate în Valencia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cesar Noval, acuze de malpraxis

Jurnaliştii de la Record anunţă că mai multe persoane care au ajuns pe mâna lui Cesar Noval se plâng pentru ceea ce au păţit. "Cerem să ni se facă dreptate pentru ceea ce s-a întâmplat cu trupurile noastre", este mesajul care predomină.

Au fost postate şi mai multe imagini de după operaţiile efectuate de cel care a arbitrat mai multe meciuri internaţionale. "Îţi mulţumesc, Cesar Noval, pentru aceste rezultate uimitoare cu care am rămas după ce am plătit modesta sumă de 6936 de euro", este mesajul care însoţeşte una dintre fotografii.

"Trimiteţi mai departe pentru ca acest bărbat să se oprească din ceea ce face şi să se concentreze mai mult pe fotbal. Nu ştiu dacă se descurcă mai bine acolo, dar măcar nu mai provoacă durere", a spus o altă fostă pacientă.

Reacţia lui Cesar Noval a fost brutală şi a stârnit reacţii chiar şi mai violente.

Reclamă

"Unele femei au rămas ca niște mici monștri. Totuşi, trebuia să vedeți cum au venit, cum erau și ce a fost nevoie pentru fiecare caz în parte", a încercat să se apere Cesar Noval.

Spaniolul a fost şi la Bucureşti. În 2018 a arbitrat-o pe FCSB în meciul cu Hajduk Split, din turul trei preliminar al Europa League.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și