Închide meniul

Gigi Becali poate da marea lovitură! Ofertă din Premier League pentru unul dintre starurile de la FCSB. Cât cere patronul liderului

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2021, 6:14

Reclamă
Gigi Becali poate da marea lovitură! Ofertă din Premier League pentru unul dintre starurile de la FCSB. Cât cere patronul liderului

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Darius Olaru este ofertat de West Ham

West Ham este hotărâtă să îl transfere pe internaţionalul român. Potrivit sport.ro, "ciocănarii" şi-au manifestat interesul să îl transfere pe Olaru, iar Gigi Becali a cerut 7 milioane de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Darius Olaru, ofertat de West Ham

Olaru ar putea fi primul jucător care pleacă de la FCSB în această iarnă. I-ar lua faţa golgheterului României, Dennis Man, care a fost dorit în trecut de Sheffield United. 

"M-a întrebat cineva ieri de Olaru, am spus că nu îl vând, că nu ştiu ce preţ are. Dacă îmi dă 10 milioane de euro, îl vând pe loc", a spus Becali, în vara anului trecut. 

Cota lui Darius Olaru este într-o continuă creştere chiar şi pe timpul pandemiei. Conform Transfermarkt, jucătorul care a înscris 2 goluri în 13 meciuri pentru România U21 a ajuns să valoreze 2 milioane de euro.

Gigi Becali face profit uriaş de pe urma lui Darius Olaru

Dacă Olaru va pleca de la FCSB, atunci Becali ar face un profit uriaş după numai un an de la venirea jucătorului de la Gaz Metan Mediaş. Atunci, Gigi plătea 600.000 de euro pentru mijlocaşul care acum e cotat de transfermarkt.de la două milioane de euro.

Reclamă

În cele 12 meciuri disputate în această ediţie a Ligii 1, Olaru a marcat trei goluri şi şi-a trecut în cont şi două pase decisive, fiind unul dintre jucătorii de bază ai lui Toni Petrea.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și