Închide meniul

Cristi Borcea a împlinit 51 de ani. A sărbătorit alături de Valentina Pelinel. Ce i-a transmis soţia

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2021, 9:34

Reclamă
Cristi Borcea a împlinit 51 de ani. A sărbătorit alături de Valentina Pelinel. Ce i-a transmis soţia

Instagram Valentina Pelinel

Valentina Pelinel l-a felicitat pe Cristi Borcea

Soţia lui a şi ţinut să îi transmită un mesaj emoţionant pe reţelele sociale. Fostul model a avut numai cuvinte de laudă la adresa celui alături de care are trei copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea îşi sărbătoreşte ziua de naştere

"Azi este despre El, barbatul care ma implineste ca femeie si ca om, tatal copiilor nostri minunati si partenerul meu de viata. Te iubesc. La multi ani, iubirea mea", a transmis Valentina Pelinel pe contul de Instagram.

Cristi Borcea a avut o săptămână agitată. A ajuns din nou la tribunal, de data aceasta alături de fosta soţie, Mihaela. Procesul terenurilor de la Constanţa nu îl lasă să respire pe fostul şef al lui Dinamo.

Conform colegilor de la Spynews, Cristi Borcea şi Mihaela au ajuns în faţa magistraţilor, în urma unui proces intentat de autorităţile din Constanţa, care cer anularea contractelor încheiate de cei doi, obiectul fiind un număr de terenuri din judeţ.

Reclamă

Procesul este unul celebru şi Dragoş Săvulescu sau Radu Mazăre au primit pedepse grele, între trei şi cinci ani de închisoare. Borcea primise la primul proces 11 ani de stat după gratii, pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu. Lui Borcea i-au fost confiscaţi şi 957.107 euro.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Valentin Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni Vezi toate știrile
Citește și