Închide meniul

Cristi Borcea a împlinit 51 de ani. A sărbătorit alături de Valentina Pelinel. Ce i-a transmis soţia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2021, 9:34

Cristi Borcea a împlinit 51 de ani. A sărbătorit alături de Valentina Pelinel. Ce i-a transmis soţia

Instagram Valentina Pelinel

Valentina Pelinel l-a felicitat pe Cristi Borcea

Soţia lui a şi ţinut să îi transmită un mesaj emoţionant pe reţelele sociale. Fostul model a avut numai cuvinte de laudă la adresa celui alături de care are trei copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea îşi sărbătoreşte ziua de naştere

"Azi este despre El, barbatul care ma implineste ca femeie si ca om, tatal copiilor nostri minunati si partenerul meu de viata. Te iubesc. La multi ani, iubirea mea", a transmis Valentina Pelinel pe contul de Instagram.

Cristi Borcea a avut o săptămână agitată. A ajuns din nou la tribunal, de data aceasta alături de fosta soţie, Mihaela. Procesul terenurilor de la Constanţa nu îl lasă să respire pe fostul şef al lui Dinamo.

Conform colegilor de la Spynews, Cristi Borcea şi Mihaela au ajuns în faţa magistraţilor, în urma unui proces intentat de autorităţile din Constanţa, care cer anularea contractelor încheiate de cei doi, obiectul fiind un număr de terenuri din judeţ.

Reclamă

Procesul este unul celebru şi Dragoş Săvulescu sau Radu Mazăre au primit pedepse grele, între trei şi cinci ani de închisoare. Borcea primise la primul proces 11 ani de stat după gratii, pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu. Lui Borcea i-au fost confiscaţi şi 957.107 euro.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Valentin Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și